
VALİ CANALP İLE YERİNDE İLETİŞİM KURARAK YERİNDE ÇÖZÜM BULDULAR
VALİ CANALP İLE YERİNDE İLETİŞİM KURARAK YERİNDE ÇÖZÜM BULDULAR
‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ şiarıyla gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları’ndaki talepler belediye birim müdürlüklerince tek tek inceleniyor ve çözüme kavuşturuluyor.

TAZİYEEVLERİ’NİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
Mahalle Buluşmaları’nda dile getirilen, taziyeevine destek, taziyeevi yapılması, taziyeevine sedir, masa ve klima alınması ve benzeri demirbaşlar yönündeki talepler, belirli kriterler baz alınarak değerlendirmeye tabi tutuluyor.
Yapılan değerlendirme sonucunda; Hacı Vahdettin Terece Camii altında bulunan alanın Kur’an-ı Kerim kurusuna dönüştürülmesine Batman Belediyesi’nden olumlu yanıt geldi.
Batman Belediyesi, Gap Mahallesi taziyeevine sedir, masa ve klima alınması talebini 2024 yılı programına alırken, Petrolkent Mahallesi’nde bulunan Seyit Bilal taziyeevi çatısına 2 tonluk su deposu yapıldı. Belediye ayrıca, Seyit Bilal taziyeevindeki eksikliklerin giderilmesi konusunda yer alan talepleri de önümüzdeki günlerde giderilmesi için programına aldı.

TRAFİKTE CAN KAYBINI AZALTMAK İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORUZ
Mahalle Buluşmaları’nda muhtar ve mahalle sakinlerinin önerilerini dikkate alan Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, tek yön gidiş-dönüş yön levhası, araçların park edilmemesi gereken yerlerde durmaması için stoper, duba montesi, yaya geçitlerinin belirgin hale getirilmesi, asfaltlanan alanlarda yol çizgilerinin yapılması, sinyalizasyon ışıklarının montajı, hız kesici kasis gibi farklı kalemlerde çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.
Batman Belediyesi 2023 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları şu şekilde sıraladı; 16 ayrı kavşağa LED'li sinyalizasyon direği, okul önleri ve park lokasyonlarında olması zorunlu 705 kasis ve yükseltilmiş yaya geçidi boyandı, 1412 noktaya stoper, 806 noktaya omega direk, 798 noktaya delinatör, 1272 noktaya trafik levhası dikilirken, 233 noktaya da duba yerleştirildi.
TRAFİK İŞARETLERİYLE ÖĞRENCİLER DAHA GÜVENDE

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, “Batman büyükşehir olma yolunda ilerliyor”
- 02BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İÇİN BULUŞTULAR
- 03Başkan Kaplan, “Sosyal konut projesinde esnafa pozitif ayrımcılık yapılmalı”
- 04İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ YAYGINLAŞIYOR
- 05MÜSİAD BATMAN’DAN DOST MECLİSİ TOPLANTISI
- 06YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARININ KURULUMU BAŞLADI
- 07DİCLE NEHRİ’NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK
- 08BATMAN’DA “SUMUD’A SELAM, İSRAİL’E LANET” MİTİNGİ
- 09BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 10ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 11“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 12BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 13HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 14EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 15YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok