BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, üyelerin TOBB Nefes Kredisi başvurularında karşılaştığı kredi limiti sorunları nedeniyle Batman’daki banka müdürleriyle istişare toplantısı düzenledi.
BATSO üyelerinin, TOBB destekli Nefes Kredisi’nden faydalanmak istemelerine rağmen, bankalarda yaşanan limit yetersizliği nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirten Başkan Demir, sürecin önünü açmak ve çözüm üretmek adına Batman’daki tüm banka şube müdürleriyle bir araya geldi.
Toplantıda, bankaların kredi tahsis süreçleri, limit güncellemeleri ve üyelerin yaşadığı sorunlar detaylı şekilde ele alındı. Başkan Demir, finansmana erişimin özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için hayati önem taşıdığını vurgulayarak “Üyelerimizin yaşadığı bu sıkıntının çözülmesi, hem iş dünyamız hem de Batman ekonomisi için oldukça önemlidir. TOBB Nefes Kredisi, üyelerimize bir nebze de olsa Nefes olabilmesi ve toparlanma sürecinde için ciddi bir destektir. Ancak bankalardaki limit yetersizlikleri bu desteğin üyelerimize ulaşmasını engelliyor. Bu sorunun birlikte çözüme kavuşacağına inanıyoruz” dedi.
Toplantıda ayrıca, banka müdürlerinden kredi başvurularının daha hızlı ve öncelikli şekilde değerlendirilmesi, BATSO üyelerine özel kolaylıkların sağlanması ve finansman erişiminde daha yapıcı bir süreç izlenmesi talep edildi.
.jpg)
Görüşmenin sonunda, BATSO ile bankalar arasında daha güçlü bir iletişim ve iş birliği sağlanması, ayrıca üyelerin krediye erişiminin kolaylaştırılması yönünde ortak çalışma yapılması kararlaştırıldı. Limiti olmayan Bankalar belirlenip ilgili kurum ve makamlara iletilmek üzere BATSO Akreditasyon İzleme Kurulu (AİK) tarafından raporlanmıştır. Limitlerin talepleri karşılamadığı anlaşılmış olup Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmiştir. TOBB odalardan gelen limit yetersizliğiyle alakalı çalışmalara başlamıştır.
BATSO Başkanı, üyelerine yönelik destek çalışmalarını ve finansal çözümler üretmeye yönelik girişimlerini sürdüreceğini belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 02Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 03JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 04BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 05BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 06BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 07KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 08BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 09Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 10VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 11BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 12TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 13ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 14ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 15MÜSİAD Batman Van Zirvesinde




Henüz Yorum yok