BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Dicle Kalkınma Ajansı’nın (DİKA) 2026 yılı ilk Yönetim KuruluToplantısı’na katıldı.
Dicle Kalkınma Ajansı’nın (DİKA) 2026 yılı ilk Yönetim Kurulu Toplantısı, Siirt Valisi Kemal Kızılkaya’nın başkanlığında Siirt’te gerçekleştirildi. Toplantıya Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ile Batman Valisi Ekrem Canalp de katıldı. Toplantıda ayrıca DİKA Genel Sekreteri Aykut Aniç ve Batman İl Genel Meclisi Başkanı Gülcemal Erdinç hazır bulundu.Gerçekleştirilen toplantıda, ajansın 2025 yılı boyunca yürüttüğü faaliyetler kapsamlı şekilde değerlendirilirken, 2026 yılına ilişkin bütçe ve faaliyet planlamaları ele alındı. Bölgesel kalkınmayı hızlandırmayı hedefleyen proje ve çalışmaların mevcut durumu gözden geçirilerek, önümüzdeki döneme ilişkin stratejik yol haritası istişare edildi.
2,6 MİLYAR TL'LİK PROJELER MASAYA YATIRILDI
Toplantıda, 2025 yılında uygulamaya alınan Yerel Kalkınma Hamlesi Programı kapsamında toplam yatırım büyüklüğü 2,6 milyar TL olan 8 projeye ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu. Söz konusu projelerin bölge ekonomisine sağlayacağı katkılar; istihdam, üretim kapasitesi ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda ele alındı. DİKA Yönetim Kurulu Toplantısı’nın, TRC3 Bölgesi’nde yer alan Batman, Siirt, Şırnak ve Mardin illerinde ekonomik ve sosyal kalkınmaya ivme kazandıracak kararların alınmasına katkı sunduğu ifade edildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 02Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 03JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 04BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 05BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 06BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 07KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 08BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 09Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 10VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 11BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 12TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 13ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 14ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 15MÜSİAD Batman Van Zirvesinde




Henüz Yorum yok