“Kandan beslenen terör örgütlerine asla izin vermeyeceğiz”
Batman’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
Vali Hulusi Şahin ile birlikte ilk olarak Kozluk Kaymakamlığını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ersoy, ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin Kozluk Kaymakamı Osman Bilici'den bilgi aldı.
Ardından Ersoy, Batman Belediyesi tarafından yapılan yeni ilçe otogarının açılış törenine katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Hulusi Şahin, belediyelerin hizmet etme kurumu olduğunu belirterek, "Belediyeler çarpık zihniyetlerin yeşertilmeye çalışıldığı mekânlar değildir. Hizmet etmek için gelmek lazım.” diye konuştu.
Daha sonra konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, terör ve terörden beslenen bütün kaynaklara karşı verilen mücadelenin devam edeceğini belirterek , "İki şeyde çok kararlıyız. Birincisi bölgemizde hizmet anlamında yapılması gereken ne varsa elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İkincisi de bizim bu kaynaşmamıza, huzurumuza ve güven ortamına göz dikenlere, bizim kardeşliğimizi bozmak için evlatlarımızın kanından beslenen terör örgütlerine asla ve asla izin vermeyeceğiz. Terör ve terörden beslenen bütün kaynaklara karşı ülkemizin içinde ve dışında çok önemli bir mücadele veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Her türlü kalleşliğin, namluların ülkemize çevrildiği bir dönemde, dünyanın en güvenli ülkesi olmayı başardık. Bundan sonra bunu, kimsenin bozmasına asla izin vermeyeceğiz.” dedi.
Ardından Ersoy, Belde Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 6 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon'un açılışını gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı’nın, Batman’a tahsis ettiği 5 ambulans ilçelere törenle gönderildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 02“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 03İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 04“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 052026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 06ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 07ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 08Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 09JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 10BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 11BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 12BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 13KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 14BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 15Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor




Henüz Yorum yok