Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Batman’da
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Batmanda yapımı devam eden yol ve tünel çalışmalarını yerinde inceleyip, yetkililerden bilgi aldı
Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür ve kalabalık heyetin karşıladığı Bakan Karaismailoğlu, Batman’da bir dizi temaslarda bulundu.
Bakan İsmailoğlu’nun açıklamaları şöyle; “Bugün Batman’dayız, şuan bulunduğumuz yer binlerce tarihi pek çok uygarlıkların merkezi olan Hasankeyf’teyiz. Hasankeyf’te hummalı bir çalışma var. Bakanlığımız olarak buradaki denetim ve incelemeleri yapmak için buradayız. Arkamızda Ilısu barajı var. Ilısu barajının yükselmesiyle meydana gelen ulaşım hizmetleri karşılamak üzere ulaşım projelerini inceliyoruz. Üzerinde bulunduğumuz köprü Hasankeyf’in ikinci köprüsü, burası 1001 metre uzunluğunda gerisinde Hasankeyf 1 köprüsü var, oda 465 metre uzunluğunda. Devamında tüneller var. Bu yol Batman, Hasankeyf, Gercüş, Midyat’ı bir birine bağlayıp Habur’a ulaşan önemli ulaşım aksı burada yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde izliyoruz. Yine Batman genelinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak gerekli inceleme ve denetimlerini yapıyoruz. Biran önce devam eden projelerimizin bitmesi için her türlü gayreti göstereceğiz. Bundan sonra ilgililerle beraber Batman için yapılacak yatırımların takibini yapacağız. Arkadaşlar biliyorsunuz ulaşım projeleri yaptığımız yollar köprüler, geçtikleri yerlere hayat ve can veriyor. Oradaki hayatı istihdamı ve yaşamı arttırıyor. O yüzden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yaptığı projeler çok önemlidir. Ülkemize vizyon getiriyor, vizyon gösteriyor. Ülkenin her bir noktasında hummalı bir çalışmamız var. Ülkemizin her noktası ayrı bir güzellik, inşallah bu projeler bittiğinde Batmanlı milletini ve ülkesini seven vatandaşlarımız vizyonları artacak, hayatları değişecek, yaşam kaliteleri artacak. Bakanlık olarak bütün çabamız bu, yine bu projelerde çalışan işçisinden mühendisine kadar bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada daha güzel projelerle yaşam kalitesini arttıran projelerle sizlerle birlikte olacağız.”

.jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 02EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 03BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 04DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 05E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ
- 06MHP BATMAN İL BAŞKANI ÇETİN’DEN YENİ YIL MESAJI
- 07BATMAN VALİLİĞİ AÇIKLADI : EĞİTİME BİR GÜN DAHA TATİL
- 08Batman´da bir kafe´de çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi
- 09KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10KAR LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLARA TRAFİĞE ÇIKMAYIN UYARISI
- 11YENİ YILA ZAMLA BAŞLADIK : EKMEĞE ZAM
- 12ÇİFTÇİ, “2026 ESNAF YILI OLSUN''
- 13KARLA MÜCADELE EKİPLERİ TEYAKKUZDA
- 14“2026 HEDEFİMİZ; GÜÇLÜ BATMAN, GÜÇLÜ TÜRKİYE”
- 15FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok