Ziver Özdemir'den yatırım müjdesi
Ziver Özdemir'den yatırım müjdesi
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek Batman merkez ve ilçelerde spor yatırımlarını konuştu.
Özdemir: “Bakan Kasapoğlu’na gençlerimizin faydalanabileceği yüzme havuzu, kapalı spor salonu, basketbol sahası ve sentetik semt sahaları ve amatör spor kulüplerine yardım yapılması talebimizi ilettik” dedi.
Özdemir: “Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu İl Başkanımız Akif Gür, İ.G.M. Başkanımız Abdulvahap Akbaş, Kadın Kolları Başkanımız Mevlüde Bilici ve Gençlik Kolları Başkanımız Tolga Genç ile ziyaret ederek Batman merkezde ve ilçelerimizde gençlerimizin faydalanabileceği yüzme havuzu, kapalı spor salonu, basketbol sahası ve sentetik semt sahaları ve Amatör spor kulüplerine yardım yapılması talebimizi ilettik. Talebimiz doğrultusunda; Batman merkez 19 Mayıs Mahallesinde yıkık olan yarı olimpik yüzme havuzunun yeniden yapılması, Batman merkezde bir okula mahalle tipi kapalı spor salonu yapılması, Kozluk ilçemizde bir adet yüzme havuzu yapılması, her ilçemize birer adet, merkeze iki adet basketbol sahası yapılması, Batman merkez, Kozluk, Hasankeyf, Sason ve Beşiri’ye Sentetik Semt sahası yapılması, Batman’daki amatör kulüplerimize hem maddi yardım hem de malzeme yardımı yapılmasını olumlu karşılayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederiz. Batmanlı gençlerimizi, çocuklarımızı spora ve sosyal aktivitelere yöneltecek her türlü yatırımın ilimize kazandırılması için çalışacağımızı belirtir, bu yatırımların Batman’ımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.
Etiketler : #(batmanhaber) batman olay gazetesi,
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 02“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 03İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 04“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 052026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 06ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 07ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 08Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 09JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 10BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 11BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 12BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 13KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 14BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 15Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor




Henüz Yorum yok