
DEPREMDE VEFAT EDEN BATMANLILARIN SAYISI 48 OLDU
DEPREMDE VEFAT EDEN BATMANLILARIN SAYISI 48 OLDU
SAYI ARTIYOR
Önceki gün 31 Batmanlının vefat ettiğini duyurduğumuz haberimize bugün yenileri eklendi ve 17 Batmanlı daha vefat ederken ölü sayısı 48’e çıktı.
Uzun yıllardır Antakya’da yaşayan ilimizin tanınmış ailelerinden Gazanfer Toprak’ın abisi ve yakınları oturdukları apartmanın çökmesi sonucu enkaz altında kalarak çoğunluğu hayatını kaybetti. Vefat eden aile fertlerinden Ebru Kavak ve Cemre Kavak’ın cenazeleri dün Batmana getirilerek Tereceler Camiinde yıkandıktan sonra Tilmerç mezarlığında toprağa verildi.
Antakya’da vefat eden Toprak ailesinden Şükran Toprak Bilim, Vekil Toprak, Ayşe Toprak, Halil Toprak, Servet Toprak, Nevin Bilim Tekin, Pervin Toprak, Ela Toprak ve Ekin Toprak’ın cenazelerinin de Batmana getirilerek Tilmerç’te defnedileceği öğrenildi. Batmanlı bir başka hemşehrimiz Hatice Birol ile öğretmen kızı Büşra Birol da Hatay Arsuz’da enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdi. Anne ile kızı Çanakkale’de toprağa verildi.
İskenderun’da yaşayan Kuyumcu ailesinin 22 yaşındaki kızları Diyetisyen Umay Uğurluay da enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi ve İskenderun’da toprağa verildi. Zozan Artaratlı Adıyaman’da hayatını kaybetti ve Batman’a getirildikten sonra Kurtalan’da toprağa verildi.
Bir başka hemşehrimiz Zeynep Demir’in de cenazesi enkaz altından çıkarılarak Batmana getirildi ve Asri mezarlıkta defnedildi.
Ayrıca Hatay'a araç almaya giden Furkan Kangül kaldığı otelin deprem gecesi yıkılmasının ardından enkaz altında kaldı. Yakınlarını telefonla arayarak enkaz altında kaldığını bildiren Furkan 15 saat sonra yakınları Batman'dan Hatay'a gidip kendi imkanlarıyla emkaz altından çıkarır. Hatay Dörtyol Hastanesine kaldırılan Furkan Kangül, doktorların tüm müdahalelrine rağmen yaşama tutunamayarak hayata veda etti. Furkan Kangül Batman Üniversitesi İnşaat Teknolojisi 2. sınıf öğrencisiydi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Yeni yerleşim alanları için yapılan içme suyu hattı incelendi
- 02Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
- 03Geleceğin Yıldızları Petrolspor’da Yetişecek
- 04BATMANLILAR BOĞAZ TURUNDA BULUŞTU.
- 05Evde Sağlık Hizmetlerinde büyük atılım
- 06Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
- 07OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 08FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 09Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 10Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 11Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 12Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
- 13YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 14Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 15BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
Henüz Yorum yok