
“Herkes için güzellik”
Safir Güzellik Merkezi yetkilileri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "2008 yılından itibaren “Herkes için güzellik” felsefesi ile müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeyi amaç edinmiş Safir Güzellik Merkezi, Batman, Şırnak, Midyat (Mardin) illerinde faaliyetlerine devam etmektedir. Batman’ın dışa açılmış tek güzellik merkezi olarak Türkiye’nin tescilli tek buz lazer cihazı olan Soprano ICE ile 4 mevsim, acısız ve etkili epilasyon konforunu siz Batmanlıların hizmetine sunan ilk ve tek firmayız.
Güzellik merkezimizde çalışan güler yüzlü ve kendi alanlarında uzman personellerimiz sayesinde; Saç Ekimi, Hydrafacial Cilt Bakımı, Botoks, Dolgu, Kirpik bakımı, 3D Kaş Tasarımı, İğneli Epilasyon, Bölgesel Zayıflama, Dermapen, PRP, Saç Mezoterapisi, Akne Ve Leke Tedavisi gibi birçok hizmeti siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
Bütün hemşerilerimizden Çin malı taklit cihaz kullanan, ucuz fiyat veren merdiven altı olarak tabir edilen merkezlerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz. Hizmetlerimiz, kampanyalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi almak isterseniz Safir plaza 3.kat 307 numaradaki merkezimizde sizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağız."
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp,
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok