
Otobüs kartları 10 liraya indirildi
Otobüs kartları 10 liraya indirildi
60 yaş üstü vatandaşlar ücretsiz taşınacak
Batman Belediyesi vatandaşların Belediye toplu taşıma araçlarından daha iyi yararlanmaları için yaptığı düzenlemeler kapsamında Belediye otobüslerinde kullanılan akıllı kartların fiyatını 40 liradan 10 liraya indirirken, 60 yaş ve üzeri vatandaşları da ücretsiz taşıma kararı aldı.
Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün çalışma yönetmeliği Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Yönetmelik kapsamında Belediye toplu taşıma araçları ile verilen hizmetlerin daha sağlıklı ve konforlu sunulması hedefleniyor. Çalışmalar konusunda bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu: “Amacımız toplu taşıma alanında düzenlemeler yaparak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmaktır” dedi.
Yapılan düzenlemelerle ilgili bilgi veren Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz: “İmkânlarımızı en iyi şekilde değerlendirerek halkımıza en iyi hizmeti en ucuz yollarla vermeyi hedefliyoruz. Ulaşım konusu kentimizin önemli sorunlarının başında yer almaktadır. Halkımızı toplu taşıma araçlarına yönlendirmeyi hedefliyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevleri yapmaya başladık. Güzergâh değişiklikleri yeni düzenlemeler içinde bulunuyor. Buna ek olarak kart ücretlerini 40 liradan 10 liraya düşürdük.60 yaş ve üzeri vatandaşlarımız Belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacak. İmkânlar el verdikçe vatandaşlar lehine yeni düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz” dediler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
- 02
- 03VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 04BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 05SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 06YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0751 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 09“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 10Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 11DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 12Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 13“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 14ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 15ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
Henüz Yorum yok