
PETROLSPOR'DA PUAN KAYBI
Bursa Yıldırımspor -’ Batman Petrolspor 1-0
TFF 3.Lig 1.grup 18.hafta maçında deplasmanda Bursa Yıldırımspor’a konuk olan Batman Petrolspor rakibine son dakika yediği golle 1-0 mağlup oldu.
Kırmızı-Beyazlılar karşılaşmaya ilk 18’e dahi alınmayan başarılı savunma oyuncusu takım kaptanı Erdi Bakırcı, sakatlığı bulunan Savaş Çakır ve Ahmet Teker’in yokluğunda maça başladı. İlk devre her iki takım adına çok baskın ve temposu yüksek bir oyun olmadı, karşılıklı bir-iki cılız pozisyonla geçti. Batman Petrolspor, istediği oyunu bir türlü ortaya koyamadı. Oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçti 0-0.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da aynı tempoyla oyun sürdü. Oyunun kontrolünü ele hiç geçiremeyen Kırmızı-Beyazlılar, oyunu ve skoru değiştirmek adına yaptığı hamlelerde oyunun seyrini de değiştiremedi. Karşılaşmanın sonuna doğru uzatma dakikalarında 93’te, ceza alanı çizgisi yakınında bulunan bir bölgede İlyas Ural’ın rakip takım oyuncusuna yönelik müdahelesi sonrasında maçın orta hakemi Uğurcan Gökler penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Fatih Özçelik topu ağlara göndererek durumu 1-0’a getirdi. Karşılaşmadan Bursa Yıldırımspor, 1-0’lık üstünlükle galip ayrıldı.
Batman Petrolspor, 40 puanla zirvedeki yerini korudu. En yakın rakibiyle arasındaki fark 5 puana düştü. Kırmızı-Beyazlılar 19. hafta maçında 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Batman Yeni Şehir Stadı’nda Karadeniz temsilcisi Fatsa Belediyespor’u konuk edecek.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok