
Sason'da kadın doğum uzmanı göreve başladı
Batman’ın Sason ilçesinde şimdiye kadar kadın hastalıkları ve doğum uzmanı görevlendirmeyle ilçeye gönderildiğinden sıkıntılar yaşanıyordu.
Yaşanan sıkıntılara son verilmesi için Sason Devlet Hastanesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Ezgi Bilicen atandı.
Bilicen’in Hastaneye gelmesiyle uzman açığını büyük ölçüde kapattıklarını belirten Sason Devlet Hastanesi Baştabibi Doktor Hakkı Taşkıran, "Özellikle kadın doğum hastalarının gebelik döneminde takip ve kontrollerinin Sason’da yapılması için Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanının ilçede olmasının büyük avantajdır. Bilicen ile beraber ilçede görev yapan Uzman Doktor sayışımız 5’e yükseldi." şeklinde konuştu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Ezgi Bilicen ise "Burada olduğum süre boyunca, koşulların elverdiği şekilde, onların bir başka merkeze gitmelerine gerek kalmadan takip ve tedavilerini düzenlemek için çalışacağım." ifadelerini kullandı.
Doktor Ezgi Bilicen kimdir?
İzmir doğumlu olan Bilicen, ilk, orta ve liseyi İzmir’de yükseköğrenimini Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2006 ile 2012 yılları arasında tamamladıktan sonra Niğde Ulukışla ilçe devlet hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptı. Uzmanlık eğitimini 2013-2018 yılları arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı bölümünde tamamlayan Bilicen, ilk görev yeri olarak Sason Devlet Hastanesine atandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 02Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 03BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
- 04BELEDİYEDEN TAPU HİSSE ORTAKLARINA ÖZEL ÇAĞRI
- 05MEMUR-SEN’DEN TOPLU SÖZLEŞME ÖNCESİ UYARI
- 06EĞİTİMDE YENİ VİZYON: "MESLEKİ TEKNİK ORTAOKULLAR" MODELİNE VURGU
- 07Ekmen, “Komisyonun gündemi herkes için adalet ve demokrasi olmalı”
- 08“YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ORMANLAR ŞART”
- 09FEN İŞLERİ EKİPLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
- 10DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 1142 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 12600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 13Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 1498 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 15GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
Henüz Yorum yok