
50 yataklı Hastane yapılacak
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, yatırım programına dâhil edilen 50 yataklı Sason Devlet Hastanesi ihalesi yapıldığının müjdesini vererek hastane temelinin en kısa sürede atılacağını söyledi.
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in Sağlık Bakanlığı nezdinde yapmış olduğu girişimler sonuç verdi. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 50 yataklı Sason Devlet Hastanesi’nin ihaleden geçtiğini belirten Özdemir, yeni hastaneyle birlikte ilçenin sağlık alanında eksikliklerinin büyük ölçüde giderilmiş olacağını kaydetti.
SASONLULARA MODERN HASTANE
Sason’da yapılacak yeni 50 yataklı devlet hastanesinin yanı sıra 16 daireli lojmanda yapılacak. Hastane binası 50 Yataklı olarak ihale edilen hastane binası projesi 3 katlı olacak. Yeni hastanede ayrıca 76 hasta yatağı, 3 ameliyathane salonu, 4 yataklı 1. basamak yoğun bakım, hemodiyaliz ünitesi, acil servis, yeterli kapasitede laboratuvar ile röntgen ünitesi, 14 adet poliklinik ve 3 ünitelik diş polikliniği bulunacak.
“İNSAN SAĞLIĞI BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”
Sasonlulara hastane müjdesi veren Milletvekili Özdemir, “16 yıllık AK Parti hükümetiyle ülke genelinde sağlık alanında büyük reformlar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. İnsan sağlığının bizler için ne kadar önemli olduğu partimizin sağlık alanında yapmış olduğu yatırımlarla görmek mümkündür. Şimdi de güzide ilçemiz olan Sason’a 50 yataklı yeni bir devlet hastanesi yapıyoruz. Hastanenin ihalesi yapıldı. Sasonlu hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok