
BABA FERİDUN'UN FERYADI
Spor Programı yorumcusu Feridun Yeni'den ilik bağışı çağrısı.
RADYO YÜKSEL'de yayınlanan "SPOR GÜNDEMİ" programı yorumcularından Feridun yeni'nin Avukat oğlu Emrah Yeni'ye Lösemi teşhisi kondu.Radyo Yüksel'de yayınlanan, moderatörlüğünü Veysel Çiftçi'nin yaptığı "Spor Gündemi" yorumcularından eski Batman Petrolspor oyuncu ve yöneticilerinden Feridun Yeni Hocanın, Malatya'da avukatlık yapan oğlu için çok üzgün. Malatya'da avukatlık yapan Emrah Yeni, baş ağrısı için gittiğ Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde hayatının şokunu yaşadı.
Lösemi teşhisi konan Emrah Yeni'in ailesi haberi alır almaz soluğu Malatya'da oğullarının yanında alır. Oğlu Emrah'ın hastalığını öğrendikten sonra çok üzgün olduklarını ifade eden feridun Hoca'nın sevdiklerinden ve yakınlarında bir ricası olduğunu söyledi.
Feridun Yeni tedavi gören oğlu Emeah Yeni için şu ifadeleri kullandı. Yeni " Değerli arkadaşlarım, dostlarım, Malatya'da avukatlık görevini yürüten oğlum Emrah Yeni'ye yaklaşık 2 ay önce lösemi teşhisi kondu. Şu an tedavisi Malatya İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Tıp Merkezinde devam ediyor. Tedavisi ilik nakline ihtiyaç var. Kardeşlerinin verdiği ilik nakli, nbe yazık ki uyum sağlamadı. Bu nedenle arkadaş, akraba ve dostlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sizden ricam en yakın Kızılay kan merkezime gidip, ilik nakli bağışçısı olmak istiyorum deyip, sadece kan vermeniz gerekmektedir. Vereceğiniz kan oğluma uymazsa bile belki başka bir hastaya şifa olur. Bu konuda hepinizden duyarlılık, yardım ve destek bekliyoruz." dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok