
Spor İle Fiziksel ve Ruhsal Gelişim
Türkiye WUSHU Federasyonu bölgede başlatmış olduğu WUSHU ile fiziksel ve ruhsal gelişim çalışmaları genişleyerek devam ediyor. Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abdulaziz Velioğlu önemsediğimiz ve hedeflediğimiz projelerden bir tanesi olan WUSHU ile fiziksel ve ruhsal gelişim projesini Batmanda başlatmış olmanın mutluluğu içindeyiz. Federasyon bünyesinde antrenör diploması alan antrenörlerimiz bulundukları alanda bu doğrultuda gençleri yetiştirerek katkı sağlıyorlar.
Gençleri Güvenli bir geleceğe hazırlama çalışmalarımıza Batmanda başladık diyen, Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Batman Spor Akademisi Kurucu Başkanı Abdulaziz Velioğlu; “Bu çalışmamız Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile yürüttüğümüz ortak bir çalışma. Amacımız gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlamak, ulaşamadığımız her genç geleceğe hazırlayamadığımız her genç yarın karşımıza sorunlu olarak çıkabilir.
Hayata geçirdiğimiz bu proje ile gençlerin toplumun manevi değerlerini gözeten kötü alışkanlıklardan kaçınan kendisine, ailesine çevresine ve topluma faydalı bir nesil yetişmesi bizim ana hedefimizdir.
Kötü ve yanlış arkadaş çevresinden ve zararlı madde alışkanlıklarından korunmak, gençlerde bu konuda farkındalık oluşturmak, kendilerini koruma ve kontrol etme noktasında yardımcı olmak da bu çalışmamız kapsamında. Çalışmamızı daha da geniş alanda yürütmek için tabana yayıyoruz. Bu çalışmamızda bizden desteğini esirgemeyen başta Sayın Valimize ve vali yardımcılarımıza, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 0242 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 04Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 0598 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 06GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
- 07ÖNCE CAMİYE SONRA SPOR SALONUNA
- 08KOZLUK’TA ‘YÜZME BİLMEYEN’ KALMAYACAK
- 09Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Şampiyonu Oldu
- 1026 BRANŞTA 11 BİN KAYIT YAPILDI
- 11BAŞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EŞOFMAN
- 12BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZİYARET
- 13DEVA'DAN SAĞLIK SİSTEMİNE VE HASTANELERE ELEŞTİRİ
- 14UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 15HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
Henüz Yorum yok