
48 BİB AİLEYE RAMAZAN YARDIMI YAPILDI
40 Bin Aileye Gida Kolisi, 8 Bin Aileye Şeker ve Kolonya
Batman Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi, Ramazan Bayramı öncesi ise 8 bin aileye 8 bin paket şeker ve kolonya dağıttı.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla harekete geçen Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ekiplerince, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 40 bin aileye gıda kolisi, Ramazan Bayramı öncesi ise 8 bin aileye 8 bin paket şeker ve kolonya dağıtıldı.
Batmanlı vatandaşların yaptığı müracaatları titizlikle inceleyen Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, gıda kolisi almaya hak kazanan vatandaşların adreslerine teslim edilmek üzere koli dağıtımı gerçekleştiriyor.
Dört kişilik bir ailenin yaklaşık bir aylık ihtiyacını karşılayacak olan Ramazan kolisi içerisinde; yağ, çay, tuz, zeytin, şehriye, mercimek, fasulye, şeker, un, lokum, salça, makarna, pirinç, konserve gibi gıda malzemeleri yer alıyor.
8 Bin Aileye Şeker ve Kolonya Dağıtıldı
Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelince 8 bin aileye de 8 bin şeker ve kolonya ulaştırıldı.
Bazı vatandaşlar: “Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram da Valilik ve Belediye bizleri unutmadı. Yapılan bu destekten ötürü teşekkür ederiz” dediler.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 02Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 03BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
- 04BELEDİYEDEN TAPU HİSSE ORTAKLARINA ÖZEL ÇAĞRI
- 05MEMUR-SEN’DEN TOPLU SÖZLEŞME ÖNCESİ UYARI
- 06EĞİTİMDE YENİ VİZYON: "MESLEKİ TEKNİK ORTAOKULLAR" MODELİNE VURGU
- 07Ekmen, “Komisyonun gündemi herkes için adalet ve demokrasi olmalı”
- 08“YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ORMANLAR ŞART”
- 09FEN İŞLERİ EKİPLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
- 10DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 1142 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 12600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 13Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 1498 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 15GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
Henüz Yorum yok