
'Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım Ayı Meclis Toplantısı' yapıldı
Batman'da 'Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı' Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında valilik konferans salonunda yapıldı.
Toplantıya Vali Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Sedat İnci, İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.
Bizlerin ve seçilmişlerin öncelikli amacı vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak olduğunu belirten Vali Deniz, "Yapılan hizmetlerin karşılığında vatandaşın memnuniyeti ön plana çıkartılarak, bunu yanında hayır dualarını almak önemlidir. Hizmet noktasında hepimizin yaptığı görevler çok önemlidir. Muhtarlarımızın üstelendiği görevleri çok önemsiyoruz. Mahalle ve köylerimizin temsilcileri olup birçok şeyden onların sayesinde haberdar oluyoruz. İlimizi diğer illerle karşılaştırdığımızda özelikle köylerimizin yol, asfalt ve altyapı hizmetleri iyi durumdadır."dedi.
Hizmetlerin artırılması gerektiğini Batman ile köylerinin temiz ve yaşanabilir hale getirilmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğini belirten Vali Deniz, "Belediyelerimizden, kamu kurumlarımızdan ve muhtarlarımızdan en önemli isteğimiz, 'Temiz bir çevre ve Temiz bir Batman' için el birliği içerisinde çalışarak, ilimizi örnek bir şehir haline getirmektir. İlimizde okul öncesi eğitimde herkesin desteği ile yürütülen çalışmalar sonucunda yüzde 68 oranında bir artış sağlandı. Demek ki gönülden yürekten bir işe sahip çıkıldığı zaman ciddi mesafe alınabiliyor. Mili Eğitim Bakanlığı Batman’ı okul öncesi okullaşma konusunda örnek gösteriyor. Bu şehir her şeyin en iyisinde layıktır. Çünkü bu şehirde bu kapasite ve kabiliyet var. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz olsun." diye konuştu.
Vali Deniz, konuşmasının sonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2017 yılı bütçesinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Toplantı, 2017 yılı bütçesinin görüşülerek oylanmasının ardında, görüş ve önerilerle sona erdi
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP “BATMAN HAVALİMANI KLİMA SORUNU GİDERİLİYOR”
- 02BATMAN’DAN SİİRT’E PSİKOSOSYAL DESTEK EĞİTİMİ
- 03Hasankeyf Gençlik Kampı ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı
- 04Yeni yerleşim alanları için yapılan içme suyu hattı incelendi
- 05Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
- 06Geleceğin Yıldızları Petrolspor’da Yetişecek
- 07BADER’ den Batmanlılara Boğaz Turu ve Birlik Mesajı
- 08Evde Sağlık Hizmetlerinde büyük atılım
- 09Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
- 10OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 11FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 12Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 13Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 14Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 15Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
Henüz Yorum yok