
EKMEN 'HİÇBİR KAZANIM KAYBEDİLMEYECEK'
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen, "Altılı masa ile ortaya konan birliktelik, siyasi tarihimizde emsali görülmemiş bir şekilde, Türkiye'nin tüm renklerini, bütün çeşitliliğini, zenginliğini bir araya getirip gerçek bir Türkiye fotoğrafı ortaya koymuştur.
Bizler kendimiziz, kendimiz olmaktan vazgeçmiyoruz ama yanımızdakine saygı gösteriyoruz. Birey olarak haklarımızı korurken; topluma da hizmet etmek istiyoruz. Millet İttifakı işte bu amaç doğrultusunda kuruldu ve bu amaç doğrultusunda çoğulculuğu, bir arada yaşama duygusunu ve özgürlükleri korumak için var olmuştur. Ve biz Cumhuriyetimizin 2'nci yüzyılında Cumhuriyetimizin kurucu temel değerlerine sahip çıkarak; ülkemizi, muasır medeniyetlerin seviyesinin de üstüne çıkarmak için hizmet edeceğiz. İktidarımızda Türkiye'de hiçbir ayrımcılık yapmadan, her bir vatandaşımızı anasından doğduğu gün elde ettiği haklarıyla ve sonradan yaptığı tüm tercihleriyle saygın bir vatandaş kabul edecek ve Türkiye'yi onun için yaşanılabilir bir ülke haline getireceğiz.
Biz özgürlükçü laiklik anlayışımızla devleti; herhangi bir dini, felsefi, siyasi görüşün sopasına çevirmeden; her bir inanç ve inançsızlık grubu için yaşanılabilir bir ülke haline getireceğiz. Biz yetimin hakkını koruyacak, gençlerimizin ülkeyi terk etmediği; annelerimizin sabah beslenme çantasına ne koyacağı endişesini taşımadığı bir ülke inşaa edeceğiz. Tüm bunlar sadece bir iktidar değişikliği ile ve sadece 13'ncü Cumhurbaşkanımızın özgürlüğe, haklara, refaha, zenginliğe ve demokrasiye yönelik yapacağı ilk konuşma ile elde edilmeye başlayacaktır.
15 Mayıs sabahı hep birlikte yepyeni bir Türkiye'ye uyanacağız. Millet ittifakı iktidarında hiçbir vatandaşımız Cumhuriyetin 100 yılında elde ettiği hiçbir kazanımını kaybetmeyecek. Türkiye'deki her bir vatandaş hak ettiğini alacak. Bu anlayışla ortak Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ortak listemiz Cumhuriyet Halk Partisi listelerine oy istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 02FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 03Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 04Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 05Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 06Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
- 07YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 08Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 09BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
- 10BELEDİYEDEN TAPU HİSSE ORTAKLARINA ÖZEL ÇAĞRI
- 11MEMUR-SEN’DEN TOPLU SÖZLEŞME ÖNCESİ UYARI
- 12EĞİTİMDE YENİ VİZYON: "MESLEKİ TEKNİK ORTAOKULLAR" MODELİNE VURGU
- 13Ekmen, “Komisyonun gündemi herkes için adalet ve demokrasi olmalı”
- 14“YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ORMANLAR ŞART”
- 15FEN İŞLERİ EKİPLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
Henüz Yorum yok