
Seyhan “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız!”
Seyhan“Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız!”
Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan küresel salgın ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız” diyerek moral ve motivasyonun yüksek tutulmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.
Dünyanın birçok ülkesinde görülen ve kitlesel ölümlere sebebiyet veren korona virüsüne karşı alınan tedbirlere korku ve paniğe kapılmadan harfiyen riayet edilerek tedbir alınması gerekir diyen Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan, “Filistin, Sudan, Somali, Afganistan, Libya, Mısır, Komor, Tanzanya, Burkina Faso, Zimbabwe, Gana, Moritanya, Mozambik, Gambiya, Kongo, Eritre, Lesoto, Kamerun, Cibuti, Arakan, Yemen, Lübnan, Irak, Pakistan, Palau, Karayip, Antigua, Tuvalu, Teee ABD'nin Oregon eyaleti, Kenya, Bangladeş, Çad, ABD, Rusya, İtalya, İspanya, Bulgaristan, İngiltere, Kırgızistan, Haiti, Filipinler, Mali, Tayland, Etiyopya, İran ve ismini sayamadığımız daha birçok dünya ülkesine yardım elini uzatmış ve bunlarla gönül köprüsü kurmuş bu ülkenin, korona virüs salgınını en az kayıpla ve en az hasarla kapatacağımıza yürekten inanalım ve devlet yetkililerimizin uyarılarını dikkate alalım” dedi. Korona virüs salgınında en önemli eşiği aştık diyen Seyhan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yeter ki tedbiri elden bırakmayalım. En süper güç olarak bildiğimiz ülkeler, birlikler bugün bir bir dökülüyorlar. Sistemleri çöküyor. Moralimizi bozmayacağız. Motivasyonumuzu yüksek tutacağız. Bu güçlüğü yine birlikte kenetlenerek aşacağız. Biz birlikte güçlü bir ülkeyiz. Hep beraber en güçlü şekilde çıkacağız inşaallah.
Hükümetimiz çok iyi çalışıyor. Özellikle sağlık bakanımızın şahsında tüm sağlık çalışanlarını yürekten tebrik ediyoruz. Biz de milletçe elimizi taşın altına koymalıyız. Bu virüsün bedeli elbette büyük olacak ama Çanakkale’de olduğu gibi kenetlenerek atlatacağız.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı
- 02“Batman’da Büro Memur-Sen Kadın Kolları Kadınlarla Buluştu”
- 03“ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIMIZIN DERDİYLE DERTLENMEK”
- 04AKKUŞ'TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜNE DAVET
- 05HALK OTOBÜSLERİNE ZAM GELDİ
- 06CHP’Lİ SEZGİN TANRIKULU BATMAN’A GELİYOR
- 07DEMİR AİLESİNİN ACI KAYBI
- 08KAYIP YAKINLARI 700 HAFTADIR ADALET ARIYOR
- 09DEMİRKALE VE GÜN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 10Milletvekili Kutevi’nden yürüyüşe davet
- 11 10 YETİM VE DUL AİLEYE İNEK BAĞIŞINDA BULUNDU
- 12MHP İl Başkanı Çetin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
- 13PETROLSPOR’DAN 3 GOL 3 PUAN!
- 14Ezdi Halkı Barış Sürecinde Sesini Duyurmak İstiyor
- 15Batman’da dış asansör kazası;68 yaşındaki vatandaş yaralandı
Henüz Yorum yok