
BESO BELEDİYEYE ÇAĞRIDA BULUNDU
BESO Başkanı Çiftçi, esnafın sorunları için belediyeye çağrıda bulundu
Gülistan Caddesi esnafını ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın çözüm bekleyen birçok sorununun olduğunu belirterek belediye yetkililerine çağrıda bulundu.
Başkan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Gülistan Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Burada esnafın sorun ve taleplerini dinleyen BESO Başkanı Çiftçi, esnafın çözüm bekleyen sorunlarının olduğunu söyledi. Sık sık esnafı ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini, sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını vurgulayan Çiftçi, "Bugün de Gülistan Caddesi esnafımızı ziyaret ettik. Bizi yanlarında görsünler istedik. Sorun ve taleplerini bizlere aktarsınlar diye bu ziyaretleri yapıyoruz. Buradaki esnafımızın dile getirdiği bir sorun aydınlatma, süs ışıklarıdır. Bunlar çürümüş ve bozulmuşlar. Ya güzel bir tamir edilmesi ya da değiştirilmeleri lazım. Buna ihtiyaç var, belediyeden bunu talep ediyoruz. Esnafın şikâyet ettiği bir diğer konunun ise motosikletlerin hızlı bir şekilde cadde üzerinde geçmesidir. Çocuklu aileler bu konuda ciddi sıkıntı çekiyor. Hatta arada kazalarda oluyor. Esnafımız bu konuda zabıtanın sürekli denetim yapıp caddede dolaşmasını talep ettiler" diye konuştu.
''ESNAF DÜKKANINI ERKEN AÇMALI''
Esnafın dükkânlarını geç açmasından şikâyet ettiklerini dile getiren Çiftçi, "Esnafımızın dükkânlarını erken açmalarını istiyoruz. Saat 10.00'da ziyaretimize başladık ancak kimi esnafımız saat 11.00'i geçmesine rağmen iş yerlerine gelmemişti. Bizler oda olarak bu konuda esnafımızdan şikâyetçiyiz. Esnafımız işlerine sahip çıksınlar istiyoruz. İşlerimize sahip çıkarsak işlerimiz daha iyi olacaktır. Başka bir sorunumuz da Çarşıda yaşanan en büyük problemlerden birisi olan otopark sorunudur. Esnafımız otopark sıkıntısından şikâyet ediyorlar. Esnafımız arabayı park edecek yer bulamadıklarından dolayı müşterilerin çarşıya alışverişe gelemediklerini söylüyorlar. Belediyeden otopark sorununun çözümü için bir çalışma yapmasını bekliyoruz. Bunun için her türlü istişareye ve desteğe hazırız" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 02Eczacılar Odası kongreye gitti
- 03ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 04ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 05U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 06“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 07BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 08USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 09BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 10“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 11HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 12Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
- 13Başkan Şahin Seyyid Bilal anma programına katıldı
- 14YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 15GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
Henüz Yorum yok