
KAN BAĞIŞINA BATMAN’DAN DESTEK
KAN BAĞIŞINA BATMAN’DAN TAM DESTEK
10 İl’de büyük kayıplara neden olan deprem nedeniyle Batmanlılar, Kızılay Kan Merkezine adeta akın ediyor. Yüzlerce Batmanlı kan bağışında bulunuyor.
VATANDAŞLAR VE KURUMLAR SEFERBER OLDU
Yaklaşık 3500 kişinin hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremi nedeniyle vatandaşlar, zor durumdaki depremzedeler için adeta seferber oldu. Batman’da bazı resmi kurumlar ile vatandaşlar, Kızılay Merkez’i önünde kan vermek için kuyruk oluşturuyor. Depremin olduğu ilk saatlerden bugüne yüzlerce Batmanlı kan bağışında bulundu.
YAŞAM HASTANESİNDEN KAN BAĞIŞI
Kan çağrılarının ardından Yaşam Hastanesi tüm yönetim kadrosu ve çalışanları ile birlikte kan verdi. Deprem bölgelerinde oluşacak kan ihtiyacı için Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla kan veren Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Dinç: “Canımızın en çok yandığı dönemdeyiz. Hepimizi derinden sarsan bu deprem karşısında tek yürek olup yaralarımızı sarmalıyız. 21 bin civarı yurttaşımız yaralı şekilde hastanelerde tedavi görüyor. Daha fazla can kaybı olmaması adına kan bağışı en büyük desteklerden biri. Biz Yaşam Hastanesi olarak bu süreçte elimizden gelen tüm desteği yurttaşlarımıza sağlayacağız. Haydi Batman biz kan bağışı yaptık, sıra sizde” dedi.
Kan çağrılarının ardından Yaşam Hastanesi tüm yönetim kadrosu ve çalışanları ile birlikte kan verdi. Deprem bölgelerinde oluşacak kan ihtiyacı için Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla kan veren Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Dinç: “Canımızın en çok yandığı dönemdeyiz. Hepimizi derinden sarsan bu deprem karşısında tek yürek olup yaralarımızı sarmalıyız. 21 bin civarı yurttaşımız yaralı şekilde hastanelerde tedavi görüyor. Daha fazla can kaybı olmaması adına kan bağışı en büyük desteklerden biri. Biz Yaşam Hastanesi olarak bu süreçte elimizden gelen tüm desteği yurttaşlarımıza sağlayacağız. Haydi Batman biz kan bağışı yaptık, sıra sizde” diye konştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP “BATMAN HAVALİMANI KLİMA SORUNU GİDERİLİYOR”
- 02BATMAN’DAN SİİRT’E PSİKOSOSYAL DESTEK EĞİTİMİ
- 03Hasankeyf Gençlik Kampı ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı
- 04Yeni yerleşim alanları için yapılan içme suyu hattı incelendi
- 05Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
- 06Geleceğin Yıldızları Petrolspor’da Yetişecek
- 07BADER’ den Batmanlılara Boğaz Turu ve Birlik Mesajı
- 08Evde Sağlık Hizmetlerinde büyük atılım
- 09Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
- 10OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 11FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 12Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 13Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 14Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 15Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
Henüz Yorum yok