
Kopan kol 7 saatlik ameliyatla kurtarıldı
Sert bir demirin üzerine düşmesi sonucu kolu kopan gencin kolu 7 saatlik ameliyatla kurtarıldı.
Baran Tirki (17) isimli genç, çıktığı duvarın üzerinden sert bir demirin üzerine düşmesi sonucu sağ kolu koptu. Kolu kopan Tirki, yakınları tarafından Özel Zilan Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Tirki, plastik cerrahlar ve kalp damar cerrahları tarafından ameliyata alındı. Kalp ve Damar Cerrahı Op. Dr. Recep Tüten ile, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Cemil Coşkun tarafından gerçekleştirilen ameliyatla Tirki'nin kopan kolu kurtarıldı. Yapılan başarılı ameliyatın ardından kolu kurtarılan Tirki'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kalp ve Damar Cerrahı Op. Dr. Recep Tüten, ameliyata ilişkin yaptığı açıklamada, 17 yaşındaki gencin kolunu kurtarmak için seferber olduklarını söyledi.
Kolunu sert bir demire çarpan Tirki'ye acil servis bölümünde ilk müdahalenin yapıldığını ve genel durumunun kötü olduğunu belirten Tüten, "bu gencimizin kolundaki tüm artel, damar ve sinirlerinin kesildiği bir tablo vardı. Çok acil müdahale edilemeseydi kanama nedeniyle hayatını kaybederdi. Hastanemizde gerekli müdahaleyi yaptık ve ameliyat aldık. Başarılı bir operasyon sonucu hastamızın kolunu kurtardık. Bu tür müdahaleler daha çok üniversite hastanelerinde yapılıyordu. Ancak bizim hastanemizde de bu başarılı operasyonu gerçekleştirdik. Hastamızın kolunu kurtardığımız için mutluyuz" diye konuştu.
Kolu kopan Tirki, ise hastaneye durumu kötü bir şekilde geldiğini ifade ederek, kendisini tedavi eden hekimlere teşekkür etti. Hastane Müdürü Nesrin Dal da, hastane olarak başarılı operasyonlara imza atmaya devam ettiklerini dile getirerek, en iyi sağlıkhizmetini sunmaya gayret ettiklerini kaydetti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
- 02
- 03VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 04BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 05SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 06YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0751 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 09“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 10Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 11DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 12Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 13“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 14ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 15ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
Henüz Yorum yok