
BİRLİK VE BERABERLİKTE BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ
BİRLİK VE BERABERLİKTE
BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ
06.02.2023 04:17 saatinde meydana gelen Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa depreminde şehirlerde binlerce binalar yıkıldı.
.jpg)
Dernek Başkanı Veysi Mercimekçi; Ekip olarak hemen sahalara indik. Öncelikle AFAD ekibinde gönüllü olan arkadaşlarımız deprem bölgelerine giderek arama kurtarma çalışmalarına başladılar. Yine KIZILAY ekibinde gönüllü olan arkadaşlarımız deprem bölgelerinden gelenleri organize ederek yol gösterici oldular. Bunun yanı sıra hemen YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA adı altında yardım kampanyası başlattık. İnsanlar sadece canlarını kurtarmak için evlerinden yalın ayakla çıkmışlardı. Ve herşeye ihtiyaçları vardı. Kampanyamızı başlatarak hemen destekler gelmeye başlandı.
GIDA KOLİSİ, BATTANİYE, YORGAN, KIYAFET, EKMEK, KEFEN, ÇADIR, SU KOLİLERİ,
herşey hazırlayıp 7 Araç Malzeme deprem bölgelerine gönderim sağladık. Sonrasında Batman’a yerleşen ailelerimiz için ev kiralama, ev eşyaları dizme işlemlerini gerçekleştirdik.
Yabancılık çekmemeleri adına ekip arkadaşlarımız ailelerle birebir ilgilendiler. Dernek binamızı mini bir mağazaya çevirerek, gelen tüm ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya başladık.
Bir depremzede çocuğun “BENİM OYUNCAKLARIM EVDE KALDI, evimiz yıkıldı” demesi üzerine hemen oyuncak kampanyası başlatarak çocuklara oyuncaklar hediye ederek, onları bir nebze de olsa mutlu etmeye çalıştık. Ailelere destek olmaya devam ediyoruz. Bizlere destek olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.
Depremde vefat edenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp,
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok