
Vali Deniz’den Amatör Spor Kulüplerine Destek
Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı.
19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.
Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı.
19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.
Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçı öncesi futbolcuları ziyaret eden Vali Deniz, futbolculara spor malzemesi dağıttı.
Malzeme dağıtım töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Deniz, belirli yaştan itibaren gençlerimize ve çocuklarımıza spor alışkanlığının kazandırılmasının önemli olduğunu belirterek, sporu; küfürden ve şiddetten arındırmak gerektiğini ifade etti.
Vali Deniz, “Burası Batman, Burada Küfür Yok diye bir kampanya başlattık. Bütün statlarımızda küfrün ve şiddettin olmadığı bir ortam sağlanarak, herkesin gelip panayır havasında maç izlemesini istiyoruz. Bu kampanyayla birlikte Batmanlı vatandaşlarımız ve gençlerimiz güzel bir duruş sergiliyor. Biz de Valilik olarak kulüplerimize imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Şehrimizin ve gençlerimizin spor kültürüne kavuşmalarını önemsiyoruz.” dedi.
Vali Deniz, 2016-2017 sezonunun centilmence, hak edenin kazanacağı bir lig olması temennisinde bulundu.
Programın ardından Vali Deniz, oynan Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçını bir süre izledikten sonra stattan ayrıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ZABITA HAFTASI KUTLANDI
- 02HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
- 03BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 05OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 06YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 07VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 08“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 09BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 10DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 11VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 12ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 13Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 14Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 15ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
Henüz Yorum yok