
MHP 'BATMANDA MİLETİN EVİNİ AÇACAĞIZ
MHP'Lİ ÇELİKKAYA 'BATMANDA MİLETİN EVİNİ AÇACAĞIZ"
MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya;
“BATMAN’DA MİLLETİN EVİNİ AÇACAĞIZ”
14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimlerine harıl harıl çalışan MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya seçilmesi durumunda, halkın sorun ve talepleri için ‘Milletin Evi’ isimli bir ofis açacaklarını söyledi.
Tek gayelerinin Batman halkına hizmet etmek olduğunu belirten MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya; “Seçime kadar değil, görev süremizce her zaman halkımızın içinde olacağız. Merkezimiz Ankara değil, Batman olacaktır. İsmimiz gibi biz Milletimizin vekiliyiz. Merkezde açacağımız ‘Milletin Evi’ ile bütün sorunlar tek merkezde çözülecektir. Asil olan milletimizdir. Bu bilinçle halkımızın ayağına gideceğiz. MHP Batman teşkilatı olarak İl Başkanımız Kerem Demir, Vekil adaylarımız, ilçe ve belde başkanlarımızla Batman genelinde yoğun bir programla projelerimizi anlatıyoruz. “ diye konuştu.
“SÖZÜMÜZ NAMUSUMUZ VE ŞEREFİMİZDİR”
‘Verdiğimiz bütün sözlerimiz bizim namusumuz ve şerefimizdir.’ diyen MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya açıklamasına şöyle devam etti; “Seçilmem durumunda, 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi verdiğimiz bütün sözlerimizin arkasındayız. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik ve vermeyeceğiz. Çünkü bizler bu halkın içinden gelen adaylarız. Batman’ın klasikleşmiş belirli isimlerden kurtulması gerekiyor. Bunun için içinizden çıkan bir kardeşiniz olarak Petrol şehrimize hizmet etme noktasında oy vererek vize vermenizi istiyorum. Her oyunuz hizmet noktasında emanetim olacaktır”

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01SİLAHLI SALDIR: 4 ÖLÜ
- 02BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KURSLAR
- 03KÜÇÜKLER MASA TENİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI: BATMAN’IN GURURU
- 04KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 05Eczacılar Odası kongreye gitti
- 06ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 07ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 08U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 09“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 10BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 11USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 12BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 13“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 14HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 15Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
Henüz Yorum yok