
BESO üyelerine ev ve araç alımlarında özel indirim
BESO üyelerine ev ve araç alımlarında özel indirim
FUZULEV ve Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile oda üyeleri ev ve araç alımlarında özel indirimli fiyat uygulamasından faydalanacaklar.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, oda üyelerinin indirimli hizmet almalarına yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Çiftçi, FUZULEV ile protokol imzalayarak, ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan peşinata göre değişkenlik göstererek indirimli hizmet alınabileceğini vurguladı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak üyelerimize hizmetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Üyelerimizi rahatlatacak ve fayda sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam ediyoruz. Kiralar, vergiler, sigorta primleri ve artan maliyetlerden dolayı esnafımız sıkıntılar çekiyor. Farklı sektörlerden yaptığımız anlaşmalar ile üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yeni anlaşmamız üyelerimizi ev ve araba sahibi yapmak içindir. Faizsiz ve taksitli ev sahibi yapan şirketlerden olan FUZULEV ile üyelerimiz için indirim anlaşması yaptık. Yaptığımız anlaşma sonucunda ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan oda üyelerimiz ve birinci derecede yakınlarına verecekleri peşinat ve taksitlendirmelere göre indirim yapılacaktır. Organizasyon ücretinin taksitli ödenmesi durumunda %30, organizasyon ücretinin peşin ödenmesi durumda %28, organizasyon ücretinin yarsını peşin ödenmesi ve toplam kampanya bedelinin %50’den az olmamak üzere peşinat ödenmesi durumunda %30 indirim uygulanacaktır. Bununla beraber herkes gücüne göre taksitlendirme ve ödeme takvimi çıkarabilmektedir. Ev, araç ve hatta dükkan sahibi olmak isteyen üyelerimiz gidip müracaat ederek ve güncel faaliyet belgelerini göstererek indirimden faydalanabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler isterlerse Alo Esnaf Hattımızı da arayabilirler. 0555 074 73 70 nolu hattımızdan her türlü bilgi alabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok