
KOSGEB’den imalatçıya destek
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), sadece imalatçıya yönelik geniş kapsamlı yeni bir destek programı başlattı.
KOSGEB tarafından bölgede geleneksel imalat sektörünü kapsayan yüzde 80 oranında destekli 3, 4, 5 ve 6'ncı bölgeler için 200 bin TL hibe ve 400 bin TL’ye kadar faizsiz kredili destek için başvuruların 1 Nisan Cuma günü başladığı açıklandı.
KOSGEB Batman Müdürlüğü tarafından lansman kapsamında destekle ilgili bilgilendirme toplantısının ilki Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.
Destekle ilgili açıklama yapan KOSGEB Müdürü Evren Arıkan, “Ülkemizin lokomotifi konumunda olan kobilerimizin iş geliştirme, markalaşma, kurumsallaşma yolunda atacakları adımlarda yanlarında olmak, onlara güç vermek adına Kobi-Gel proje desteğiyle yola çıktık. İmalat sanayinde faaliyet gösteren, en az 2 çalışanı olan, 2014 ve 2015 bilançolarında net satışı en az 200 bin TL olan ve KOSGEB 2014-2015 kobi bilgi beyannamesi onaylı olan işletmelerimiz desteğe başvuruda bulunabilirler. 6 Mayıs Cuma gününe kadar başvurularımız devam edecek olup şimdiden Batman ilimizde faaliyet gösteren Kobilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “MERETO’YU HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
- 02ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
- 03TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 05NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 06TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 07EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0872 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0914 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 10BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 11BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 12BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 13 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 14Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 15Temizlik ekipleri sahada
Henüz Yorum yok