İHSAN TAŞ: "TÜRK SİNEMASI YEŞİLÇAM’A ÇOK ŞEY BORÇLU"
İHSAN TAŞ: "TÜRK SİNEMASI YEŞİLÇAM’A ÇOK ŞEY BORÇLU"
20 Eylül’de vizyona giren ve gişede fırtına gibi eserek milyon dolarlık Hollywood yapımlarını dâhil, tüm rakiplerini geride bırakıp zirveye yerleşen "Dedemin Gözyaşları" filmi, Türk sinemasının gururu olmaya devam ediyor.
(1).jpeg)
Başrollerini Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Ali Kürşat Uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Turgay Tanülkü, Aliye Uzunatağan ve Ali İpin gibi birbirinden ünlü isimlerin paylaştığı "Dedemin Gözyaşları" tam 20 hafta sonra hafta sonu gişe listesinde zirveye yerleşen ilk yerli film olarak büyük bir başarıya imza attı.
Türk sinemasının Yeşilçam’a çok şey borçlu olduğunu belirten filmin yapımcısı ve yönetmeni İhsan Taş, Türk sinemasına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Başarılı yapımcı, Türk sinemasının Yeşilçam’a duyduğu minnettarlığı şu sözlerle dile getirdi “Türk sinemasının temel taşlarını oluşturan Yeşilçam, bugün geldiğimiz noktada bizlere ilham vermeye devam ediyor. Yeşilçam’ın sıcak hikâyeleri, büyük emekleri ve her biri birer yıldız olan oyuncuları olmasaydı, bugün Türk sineması bu kadar köklü ve güçlü olmazdı. Biz yeni nesil sinemacılar, onların açtığı bu yolu daha da ileri taşımaya kararlıyız. ‘Dedemin Gözyaşları’ filmi de bu anlayışın bir yansımasıdır; samimi, duygusal ve izleyiciyi derinden etkileyen bir hikâye ile seyirciyi buluşturmayı başardık” diye konuştu.
Fragman Linki:


.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 02BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 04KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 052025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 06MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ
- 07Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
- 08BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 09ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 10TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 11AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 1232 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 13HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 14METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 15Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı




Henüz Yorum yok