NASIROĞLU “BATMAN’DA SAĞLIK YATIRIMLARI ARTIYOR, 99 YENİ DOKTOR ATANDI”
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’da sağlık alanında önemli yatırımların sürdüğünü ve yeni atamalarla sağlık kadrosunun güçlendiğini bildirdi.
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen 124. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Batman’a 18 uzman tabip ve 81 pratisyen hekim olmak üzere toplam 99 doktor atandığını söyledi.
“Batman’ımızın sağlık kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu atamalar, vatandaşlarımızın kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti almasının önünü açacak diyen Milletvekili Nasıroğlu, kente kazandırılan yatırımlara da değindi.
İluh Devlet Hastanesi’nin yatırım programına alındığını belirten Milletvekili Nasıroğlu, 500 yataklı devlet hastanesinin inşaatının hızla ilerlediğini kaydetti.
Batman’ın sağlıkta önemli bir eksiğinin de giderildiğini vurgulayan Milletvekili Nasıroğlu “Kanser hastalarımız artık Diyarbakır veya başka illere gitmek zorunda kalmıyor. Batman Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nde tedavilerini kendi şehirlerinde görüyorlar. Bu hem erişimi kolaylaştırdı hem de hastalarımıza moral oldu. Batman’da sağlık hizmetlerinden yararlanan vatandaş sayısı her geçen gün artıyor. Batman genelinde günde 15 bin vatandaşımız devlet hastanelerimizde tedavi görüyor. Batman’ı sağlıkta güçlü kılmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Batman’da uyuşturucu operasyonu: 56 kilo esrar ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı
- 02“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”
- 03Cezaevlerinde yaşam koşulları tartışma yarattı
- 04KAPLAN, ''ESNAF İÇİN KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRECEĞİZ''
- 05SÖMESTR TATİLİNDE MİNİKLER TİYATRO İLE BULUŞACAK
- 06Nasıroğlu, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda Batman’ın Önceliklerini Masaya Yatırdı
- 07Mor Kiryakus Manastırı’nda Uygulamalı İnceleme
- 08TAYBET İNAN’IN FAİLLERİ BATMAN’DA SORULDU
- 09Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 10Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 11ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 12Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 13Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 14Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 15“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor




Henüz Yorum yok