HÜDA PAR’DAN ‘SEÇİM MİTİNGİ’NE DAVET
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Pazar günü yapılacak ‘Büyük Seçim Mitingi’ne HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılacağını belirterek, tüm Batman halkını mitinge katılarak adaylarına destek olmaya davet etti.
Seçime girecekleri her yerde, tüm belediyelerde ve encümen seçimlerinde hedeflerinin seçimi kazanmak olduğunu belirten Şahin, “Başta Batman Belediye Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı olmak üzere ilçe ve belde adaylarımız, teşkilatlarımız ve üyelerimiz ‘HÜDA PAR Belediyeciliğinde’ halkımızın neler kazanacağını anlattılar ve anlatmaya devam ediyorlar.
Hedefimiz Batman ve ilçeleri ile beldelerinde belediyeleri kazanmak ve halkımızı belediyecilikte çığır açacak, şehrin kronikleşen sorunlarına çözüm üretecek, HÜDA PAR’ın dürüst, emin, çalışkan kadrolarıyla ve ‘halkın belediyesi’ anlayışıyla tanıştırmaya kararlıyız” dedi. Pazar günü yapacakları ‘Büyük Seçim Mitingi’ ile ilgili bilgi veren Şahin, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Bu kapsamda 24 Mart Pazar günü saat: 14.00’te Kültür Mahallesi Kültür Camii Yanı’ndaki alanda Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve Batman Milletvekilimiz ve Batman Belediyesi Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı ve diğer adaylarımızın katılımıyla mitingimizi gerçekleştireceğiz. Başta değerli basınımız olmak üzere, tüm STK temsilcileri, kanaat önderleri, muhterem âlimlerimiz, kadın-erkek, yaşlı-genç her kesimden halkımızı mitingimize davet ediyoruz. Mitingimizin hayırlara vesile olmasını ve bayram havasında bir seçim geçirmek dileğiyle halkımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok