11. Etap KKYDP bilgilendirme toplantılarına devam ediliyor
Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi hakkında tebliğin bilgilendirme toplantısı, Batman’a bağlı 5 ilçede gerçekleştirilen tanıtım etkinlikleriyle devam ediyor.
Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdoğan Avcı ve Teknik Personelin çalışmasıyla yürütülen ilçedeki bilgilendirme faaliyetleri, Beşiri Halk Eğitim Merkezi'ndeki toplantıyla başladı. Buradaki toplantıya, Beşiri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Hasan Uras'ın yanı sıra tarımsal danışmanlar, muhtarlar ve çok sayıda çiftçi katıldı.
Katılımcılara, 11. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımları Tebliğinin içeriği ve uygulama şartları, slaytlar eşliğinde sunum yapılarak anlatıldı. Sunumdan sonra katılımcıların sorularına cevaplar verilerek detaylandırma sağlandı. Gercüş, Hasankeyf ve Kozluk'ta yapılan toplantılardan sonra Sason'da yapılan toplantıyla ilçe bilgilendirme faaliyetleri tamamlanmış oldu.
Bilgilendirme çalışmaları konusunda bir açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas şunları söyledi; “Beşiri'de olduğu gibi Gercüş, Hasankeyf ve Kozluk ilçelerinde de toplantılara büyük ve coşkulu bir katılımın olması, çiftçinin ekonomik refahını yükseltmesine yönelik gayretini görmek açısından sevindiriciydi. Bu türlü hibe projelerinin yapılmasından dolayı halkımız son derece memnun. Çiftçilerimize ve girişimcilerimize yönelik hibe çalışmaları artarak devam edecek ve halkımızın ekonomik gelir seviyesini arttırarak Batmanımıza sosyo-ekonomik yönden fayda sağlayacaktır."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 02TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 03Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 04“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 05VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 0613. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 08BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 09“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 10ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 11BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 12BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 13KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 142025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 15MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ




Henüz Yorum yok