MHP’DE KEREM DEMİR DÖNEMİ BAŞLADI
MHP’DE KEREM DEMİR DÖNEMİ BAŞLADI
MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Batman İl Başkanlığında bayrak değişimi yapıldı.
Mevcut İl Başkanı Mehmet Açık, görevini İş Adamı Kerem Demir’e törenle devretti.
Devir töreninde konuşan Mevcut İl Başkanı Mehmet Açık, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, her zaman yeni yönetimi elinden geldiğince destekleyeceğini ve bu davaya gönül verdiklerini söyledi. Başkan Açık; “Kerem Demir Başkanımıza gönül rahatlığıyla bayrağı devrettik. Başarılı ve güçlü bir yönetimle iyi işler çıkaracağına eminizi. Kerem Demir Başkanımıza, yönetimine ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“HEPİMİZ MAKAM DEĞİL, DAVA ADAMIYIZ”
MHP İl Başkanlığı devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Kerem Demir, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, mevki ve makamların gececi olduğunu belirterek dava adamı olduklarını söyledi. Başkan Demir; “Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanlığı görevi, kıymetli liderimiz Devlet Bahçeli ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın’ın ve değerli ülküdaşlarımın teveccühüyle şahsıma tevdi edilmiştir. 1974’te merhum amcam, il Başkanımız Şehmus Demir ile başlayan mücadelemizde, o günden bugüne ülkücü hareketin yılmaz neferi olarak Batman’a, Türkiye’ye hizmet etmenin onurunu yaşayan bir ailenin ferdiyim. ”dedi.
“DAVAMIZI HERŞEYİN ÖNÜNE KOYANLARDANIZ”
MHP İl Başkanı Kerem Demir açıklamasına şöyle devam etti; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de emrettiği gibi şahsını davasının önüne çıkaranlarla değil, davasını öne çıkaranlar ile sonuna kadar yürüyeceğiz. Dava arkadaşının kuyusunu kazanlarla değil, dava arkadaşına omuz verenler ile el ele, omuz omuza mücadele edecek; ben değil biz diyen, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyenlerle aşılmaz engelleri aşacağız. Oturmayacağız! Yorulmayacağız! Vazgeçmeyeceğiz! Gür olacağız Allah’ın izni ile. Dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Beraber olacağız. Benimle ilkeli, seviyeli, inançlı, adam gibi yürüyecek her arkadaşıma gönlüm de kapım da ardına kadar açıktır.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
- 02TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…
- 03KAPLAN, ''ESNAFIN YANINDA OLDUK''
- 04Yedi Hilal’in 8. Bölge Toplantısı Batman’da Gerçekleştirildi
- 05SAADET PARTİSİ’NDEN “ORTAK AKIL – GÜÇLÜ ŞEHİR” ÇALIŞTAYI
- 06YAŞAR KEMAL KENT PARKI’NDA ÇİMLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 07“ESNAF BU ODANIN YÜKÜ DEĞİL, ASIL SAHİBİDİR”
- 08BATMAN BELEDİYESİ 21 İŞ MAKİNESİ, 14 EKİP VE 185 PERSONEL İLE SABAHLADI
- 09BATMAN TURİZMİ 2026’YA GÜÇLÜ GİRİYOR : “HEDEFİMİZ REKOR BİR SEZON”
- 10AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 11PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 12BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 13ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 14Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 15Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı




Henüz Yorum yok