MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
MÜSİAD Batman Şubesinin geleneksel hale getirdiği iftar programında üyeler, kimsesiz çocuklar ve ihtiyaç sahibi aileler ile bir araya geldi.
İftar programına katılan kimsesiz çocuklar ve ihtiyaç sahibi aileler, MÜSİAD Batman Şubesine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni etti. Katılımcılar, MÜSİAD’ın düzenlediği etkinliklerin, Ramazan’ın ruhuna uygun bir şekilde toplumun tüm kesimlerine hitap ettiğini belirttiler.
İftar programına katılan Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, MÜSİAD Batman Şubesinin düzenlediği anlamlı programda bulunmaktan onur duyduğunu ifade ederek, “Gençlerimiz, geleceğimizin umudu ve devletimizin kalkınmasında önemli bir rol oynayacak değerli evlatlarımızdır. Bu tür organizasyonlar, toplumdaki yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutuyor. Rabbim, ülkemizi ve tüm İslam âlemini her türlü kazadan, beladan korusun. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiriyor" ifadelerini kullandı.

“MÜSİAD olarak yalnızca iş dünyasında değil, toplumun her alanında değer üretmeye, yardımlaşmayı ve dayanışmayı ön planda tutmaya devam ediyoruz” diyen MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, Ramazan ayının sadece oruç tutmakla sınırlı olmadığını, aynı zamanda toplumda birlik ve dayanışma duygusunun pekiştiği bir dönem olduğunu belirterek, “Ramazan ayının bereketini hep birlikte paylaşmanın huzurunu yaşıyoruz. İftar sofralarımız sadece yemek paylaşımı değil, aynı zamanda gönül sofralarının, samimiyetin ve kardeşliğin bir yansımasıdır" diye konuştu.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…
- 02KAPLAN, ''ESNAFIN YANINDA OLDUK''
- 03Yedi Hilal’in 8. Bölge Toplantısı Batman’da Gerçekleştirildi
- 04SAADET PARTİSİ’NDEN “ORTAK AKIL – GÜÇLÜ ŞEHİR” ÇALIŞTAYI
- 05YAŞAR KEMAL KENT PARKI’NDA ÇİMLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 06“ESNAF BU ODANIN YÜKÜ DEĞİL, ASIL SAHİBİDİR”
- 07BATMAN BELEDİYESİ 21 İŞ MAKİNESİ, 14 EKİP VE 185 PERSONEL İLE SABAHLADI
- 08BATMAN TURİZMİ 2026’YA GÜÇLÜ GİRİYOR : “HEDEFİMİZ REKOR BİR SEZON”
- 09AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 10PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 11BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 12ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 13Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 14Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 15TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek




Henüz Yorum yok