OKULUM TEMİZ, GELECEĞİM GÜVENDE.
Okulum Temiz , Geleceğim güvende.Okullarda hijyen şart
OKULUM TEMİZ, GELECEĞİM GÜVENDE.
Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen “Okulum Temiz” programı kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) onaylı belge kurumlara takdim edildi. Bu kapsamda ilçemizde, hükümet konağı Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen programla ilçedeki 13 okula, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN adına ‘Okulum Temiz’ belgeleri verildi.
Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK, “Tüm standart kriterlerini yerine getirerek, başvuruda bulunan okullarımız işyeri sağlık ve güvenlik birimi denetçilerimiz tarafından masa ve sahada incelenmekte ve başarılı okullarımıza “okulum temiz” belgesi verilmektedir. Bu kapsamda ilçemizde ki neredeyse tüm okullarımız belgeyi almak için başvuruda bulunmuştur. Bu nedenle duyarlılıklarından dolayı tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. İlçemizde yapmış olduğumuz rehberlik çalışmalarının geri bildirimini olumlu olarak almak da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Gerek okul müdürlerimiz gerekse müdür yardımcılarımız ile yapmış olduğumuz toplantı ve seminerlerin sonucu okulum temiz belgesi almak için başvuruda bulunan okullarımızın oranı yüzde 95’e ulaşmış ve şuana kadar 13 okulumuz belgesini almış durumdadır. Ayrıca diğer tüm okullarımızda da standartların tam olarak karşılanması için denetçilerimizin rehberliğinde çalışmalar sürmektedir” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü adına İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri belgeleri takdim ettikten sonra program sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 02Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 03ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 04Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 05Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 06Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 07“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 08HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
- 09Batman Emek ve Demokrasi Platformu 2026 bütçesine tepki gösterdi
- 10Kozluk’a yeni Dahiliye Uzmanı atandı
- 11UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
- 12Yetimler Vakfı, Afrika'daki Mazlumlar İçin Destek Çağrısında Bulundu
- 13Batman Nüfus İl Müdürlüğü’nden Personeline Önemli Promosyon Anlaşması
- 14ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 15YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ




Henüz Yorum yok