Özperk "Salgın çalışmalarımızı aksattı"
Batman Medya Mensupları Derneği (BAMMED) yönetimi, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret esnasında çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özperk, “Pandemi döneminde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak diğer kurumlarda olduğu gibi bizim çalışmalarımızda da ciddi manada olumsuz etkilenme oldu. En çok etkilendiğimiz alan yükseköğrenimdeki öğrencilerimizin yurtları oldu. Çünkü Batman Üniversitesinde uygulamalı eğitim veren bölüm olmadığı veya çok az olduğundan bütün yurtlarımız kapalı kaldı. Bu gerçekten bizi etkiledi. Her bir yurdumuz en az bin öğrencimizin kaldığı yerlerdi ve faaliyetimiz vardı. Dolayısıyla biz bundan mahrum kaldık.” dedi.
Salgından ötürü birçok maçın da ertelendiğini belirten Özperk, “Diğer taraftan Bal Ligi dediğimiz Batman Amatördeki futbol maçları hiç yapılamadı, hep ertelendi. Sadece Batman Petrol Takımı maçları haftada 2 kez, o da kayıtlandırılmış bir şekilde seyircisiz veriliyor.” ifadelerini kullandı.
Tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özperk, “Pandemi bazı çalışmalarımızı etkileyemedi, mesela yüzme bilmeyen kalmasın çalışmaları kapsamında bine aşkın genç öğrencimize yüzme eğitimi vermeye başladık. Kendi havuzumuzdan ve belediyenin spor kompleksinde bulunan kapalı havuzundan kışın bile istifade ettik. Daha çok gençlik merkezlerinde faaliyetlere ön ayak olmaya çalıştık. Özellikle ilk etapta Pandeminin başladığı ilk dönemlerde gönüllü olarak steril maske ürettik. Öncelik sıralamasına göre sağlık çalışanlarına, jandarma, polis ve hatta eğitim camiasındaki insanlara ücretsiz olarak dağıttık.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”
- 02Cezaevlerinde yaşam koşulları tartışma yarattı
- 03KAPLAN, ''ESNAF İÇİN KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRECEĞİZ''
- 04SÖMESTR TATİLİNDE MİNİKLER TİYATRO İLE BULUŞACAK
- 05Nasıroğlu, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda Batman’ın Önceliklerini Masaya Yatırdı
- 06Mor Kiryakus Manastırı’nda Uygulamalı İnceleme
- 07TAYBET İNAN’IN FAİLLERİ BATMAN’DA SORULDU
- 08Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 09Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 10ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 11Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 12Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 13Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 14“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 15HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI




Henüz Yorum yok