“Bölgenin normalleşmesi gerekiyor”
“Bölgenin normalleşmesi gerekiyor”
Basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, “Önümüzdeki süreçte bölge normalleşmesi gerekiyor. O dönemin şartlarında çözüm sürecinde belli bir aşamaya kadar gelindi ama maalesef bazı şeylere takılıp akamete uğradı” dedi.
.jpg)
“CESUR DURMAMIZ GEREKİYOR”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, basın mensuplarıyla bir araya gelerek ülke ve Batman gündeminin yanı sıra parti çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Partilerinin inkar ve asimilasyon politikalarına karşı çıktığını kaydeden Başkan Şansi, “O dönemin şartlarında çözüm sürecinde belli bir aşamaya kadar gelindi ama maalesef bazı şeylere takılıp akamete uğradı. Önümüzdeki süreçte bölgenin normalleşmesi gerekiyor. Ama kimse bunu geçen seferki gibi şehirlerimizi silahlarla, bombalarla doldurmaya ve gençlerimizi kandırmaya hakkı yok. Buna da hiç birimizin de müsaade etmemesi gerekir. Halen gençlerimizin dağa çıkarmasını da kabul etmememiz lazım. Halen birilerinin kapısına pusula bırakılmasını da kabul etmememiz lazım. Bunların da karşısında sonuna kadar cesurca durmamız lazım. Maalesef birileri halen esnafımızın kapısına pusula bırakıyor. Bunlar aslında çözüm sürecini akamete uğratacak, zarar verecek ve engel olacak adımlardır” diye kaydetti.
“KÜTÜPHANE YAPIMLARINI DURDURDULAR”
Batman Belediyesi’nin bazı projeleri durdurduğu ve iptal ettiği yönündeki soruları yanıtlayan Başkan Şansi, “İlçelere veyahut başka yerlere gidecek öğrencilerin servisleri durduruldu. Askıda Yemek Projesi, taziye yemekleri iptal edildi. Batman, Türkiye’deki en borçlu belediyeler arasında değildir. Belediyenin borçlu olması projeleri durdurması anlamına gelmiyor. Çocuklarımız bodrumlarda, etüt salonlarında çalışıyor. 4 kütüphane yapılıyordu, bunlar da durduruldu” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 012.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 02MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 03MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 04850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 05STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 06YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 07TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 08Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 09“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 10VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 1113. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 13BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 14“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 15ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ




Henüz Yorum yok