BEŞİRİ VE KOZLUK’A YENİ TESİSLER YAPILACAK!
BEŞİRİ VE KOZLUK’A YENİ TESİSLER YAPILACAK!
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresinin 2022 spor yatırımları programına Beşiri ve Kozluk ilçeleri dâhil edilerek, yeni tesisler kazandırılacak.
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan 2022 spor yatırımları toplantısına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Kozluk Kaymakamı Murat Mete ve İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk katılım sağladı.
2022 yılında yapılması planlanan spor tesisleri için istişare yapıp, projeler hazırladıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Beşiri ve Kozluk ilçelerimize basketbol sahaları, halı sahalar, gençlik merkezleri, yüzme havuzları, spor salonları ve daha birçok alanda yeni tesislerin kazandırılması için projelerimizi hazırladık.
Batman merkezin yanı sıra ilçelerimizde de ihtiyaç duyulan bütün spor tesislerini 2022 yılında bitirmek istiyoruz. Onun için Gençlik ve Spor Bakanlığımız Batman’ın projelerini önemsiyor ve destekliyor. Bizlerde ilçe kaymakamlarımızın da talepleri doğrultusunda, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer’in destekleriyle talepleri karşılamaya çalışıyoruz. 2022 yılında bütün ilçelerimiz tesislerle inşallah ihya olacak. Her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetindeyiz. Bütün yatırımlarımızın en büyük destekçisi Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a ve emeği geçenlere Batman halkı adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NDE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENECEK
- 02EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 03REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 04OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 05KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 06Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı
- 07Uyanık, "Esnafın sorunları büyüyor, Oda Yönetiminde yenilenme zorunlu"
- 08TPAO BULVARI ÇEVRESİNDEKİ SU SIZINTISINA HIZLI MÜDAHALE
- 09Esnafa %24’e varan araç indirimi
- 10ÇOCUK HASTALARA FONKSİYONEL HASTA YATAĞI DESTEĞİ
- 11TEMİZLEME VE VİDANJÖR ARACI HİZMETE GİRDİ
- 12Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
- 13MAKİNE İKMAL 3,5 YILDA 23 BİNİ AŞKIN İŞLEM GERÇEKLEŞTİRDİ
- 14YAPAY ZEKÂ VE DRONLARLA KAÇAK ELEKTRİK AVI
- 15İL BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF KREDİLERİ İÇİN ACİL ÇAĞRI




Henüz Yorum yok