Batmanlılar Oryantringi sevdi
Batmanlılar Oryantringi sevdi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Faaliyet programında yer alan küçük kız-erkek ve yıldız kız-erkek oryantring şampiyonası Batman’da büyük bir heyecanla yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Faaliyet programında yer alan küçük kız-erkek ve yıldız kız-erkek oryantring şampiyonası Batman’da büyük bir heyecanla yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Oryantring İl Şampiyonasına farklı okullardan 17 takım ve toplamda 87 öğrenci katılım sağladı. Ferdi olarak kategorisinde ilk 5’e giren sporcular ve minik kızlarda TED Koleji, minik erkek, yıldız kız ve yıldız erkeklerde ise Hürriyet Ortaokulunun takımları 29 Nisan 2018 tarihinde Elazığ ilinde yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Oryantring branşının zevkli ve heyecanlı geçtiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, ilginin kendilerini sevindirdiğini söyledi. İl Müdürü Eren; “Kurum olarak tüm spor dallarını bir bütün olarak görüyoruz. Amacımız, sporu farklı sporcularımızla her kategori ve branşa yaymaktır. Oryantring ilimizde fazla bilinmemesine rağmen kısa zamanda toplumun her kesimine yaydık. Emeği ve katkısı olan herkesi teşekkür eder, grup şampiyonasında sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar dilerim.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 02TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 03AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 0432 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 05HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 06METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 07Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı
- 08İSVEÇ'TE BATMANLI YILDIZ'A ÖNEMLİ GÖREV
- 09ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NDE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENECEK
- 10EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 11REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 12OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 13KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 14Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı
- 15Uyanık, "Esnafın sorunları büyüyor, Oda Yönetiminde yenilenme zorunlu"




Henüz Yorum yok