
Batman’da esnaf eksikliklerinin giderilmesini istiyor
Geçen sene ocak ayında fırtına sonrası şemsiyeli çatısı çöken ve halk arasında “Şemsiyeli Sokak” diye bilinen merkez Meydan Mahallesi’ndeki Hasankeyf Sokağın bakım ve düzenlenmesi Belediye tarafından yeniden yapılıyor. Ancak sokak esnafı projede birçok eksiklik olduğunu söyleyerek yetkililerden eksikliklerin giderilmesini talep ediyor.
Hasankeyf Sokağı esnafı talepleriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Açıklamayı sokak esnafı adına okuyan Bedrettin Kaya “Biz Hasankeyf Sokağı esnafı olarak sokağımızın güzelleşmesi için 3-4 yıldır çaba sarf ediyoruz. Bizim amacımız daha güzel bir ortamda halkımıza hizmet etmektir. Önceki Kayyum Şevket başkan döneminde önemli hizmetler gördük. Yönetim değiştikten sonra proje eksik kaldı. Esnafın tüm uyarılarına rağmen projenin eksiklikleri tamamlanmadı.” ifadelerini kullandı.
“Projede esnafın görüşü alınmadı”
Belediyeye yeni yönetimin gelmesi sonrası eksikliklerinin tamamlanması için sokak esnafı olarak yeni bir proje talebinde bulunduklarını vurgulayan Kaya “Sağ olsunlar, bu talebimizi olumlu karşıladılar. Belediye yönetimi bu salgın döneminde sokağımızın yenilenmesi ve güzelleşmesi için yeni bir proje devreye koyarak çalışma başlattı. Ancak esnafın görüşü alınmadan proje başlatıldı.” diye konuştu.
“Eksiklikleri esnafın gidermesini istediler”
Esnaf olarak yapım aşamasında olan projenin birçok eksiğini tespit ettiklerini belirten Kaya şöyle devam etti:
“Eksiklikleri yerinde görmeleri için yetkilileri sokağa davet ettik. AK Parti İl Başkanı Akif Gür davetimize icabet edip eksiklikleri yerinde gördü. Daha sonra belediye yetkilileri de geldiler. Esnafın eksiklileri giderme talebine karşı belediye yetkilileri sorunu esnafa havale etti. Esnafın kendi imkânlarıyla eksiklikleri gidermesini söylediler. Bu pandemi ortamında zor günler geçiren esnafın bunu yapması mümkün değil.”
“Eksikliklerimizin giderilmesini istiyoruz”
Taleplerinin yerine getirilmesini isteyen Kaya “Şemsiye Sokağı esnafı olarak yeni proje talebimizi olumlu karşılayıp çalışma başlatan Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz. Ricamız ve talebimiz eksikliklerimizin giderilmesidir.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01TAKSİ GASPÇILARI YAKALANDI
- 02FESTİVAL ROJİN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
- 03 FESTİVALLER ŞEHRİ BATMAN
- 04GELECEĞİN ŞAİRLERİ BATMAN’DA YÜKSELDİ
- 05ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 06PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 07BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 08HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 09ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 10DEM Parti’den basın açıklaması
- 11İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 12ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 14BESO, TÜRKİYE FİNANSLA ANLAŞTI
- 15BELEDİYE PERSONELİNE TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ
Henüz Yorum yok