
HDP’de kongre hazırlığı
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Kongre Komisyon Üyeleri, gazetemize ziyarette bulunarak Aralık ayında yapılacak kongre hakkında bilgi verdi.
Aralık ayı içerisinde kongreye gidecek olan HDP Batman İl Örgütü basın kuruluşlarını ziyaret turu kapsamında gazetemizi ziyaret etti.
HDP İl Kongre Komisyon Üyeleri Narin Erol, İlkay Alagöz, Eşref Büyüktop, Ali Yel, Veysi İnanç ve Parti Meclis Üyesi İbrahim Erkul kongre hakkında bilgi verdi. STK’lar ve basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten komisyon üyeleri, fikir alışverişinde bulunarak yeni oluşturulacak parti yönetimi için isimleri tek tek not almaya başladı. Eşit temsiliyet üzerine bir oluşum oluşturmaya çalıştıklarını belirten Kongre Komisyon Üyeleri, ilçelerde yaptıkları halk toplantılarının dışında Batman’ın da beş farklı bölgesinde toplantılar yaptıklarını ifade etti. Halktan gelen tüm önerileri alıp bir havuz sistemi yaptıklarını söyleyen HDP Kongre Komisyon Üyesi Veysi İnanç, “Kongre adayları gelen öneri ve taleplere göre belirlenecek. Batman’ın sorunlarına cevap olacak bir yönetim kurmaya çalışıyoruz. Halkımıza ve partimize hizmet edecek arkadaşlar arıyoruz. Talep çok yoğun ve ilgi büyük. Halk da parti çalışmalarında görev almak istiyor. İnşallah il kongremiz hayırlı olur” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok