
BAŞKAN YILMAZ "BU BİR UTANÇTIR
Başkan Yılmaz’dan alt yapı ve hizmet eksikliklerine tepki: “Bu bir utançtır!”
Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, kentin bazı mahallelerinde altyapı, doğalgaz ve yol-kaldırım hizmetlerinin eksikliğine, ilçeler dahil dikkat çekerek açıklama yaptı.
Başkan Yılmaz, “21. Yüzyılda bu tür eksiklikler kabul edilemez” diyerek, seçilen ve yönetenlerin sorumluluklarını yerine getirmediğini belirtti.
“Hizmet götürmeyen sorumludur”
Başkan Yılmaz, halkın refahı, huzuru ve temel ihtiyaçlarının gözetilerek hizmetlerin yürütülmesi gerektiğini vurgularken, hizmet götürmeyen kesimlerin bu durumun birinci derecede sorumlusu olduğunu dile getirdi. Yılmaz, “Kendi toplumuna hizmet etmeyenler, yaşanan sorunların baş sorumlusudur.” dedi.
“Kışa giriyoruz, doğalgaz yok, yollar çamur”
Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“21. Yüzyılda yaşıyoruz. İmkan ve malzeme eksikliği gibi bahanelerin kabul edilemeyeceği bir çağdayız. Ancak ne yazık ki Batman’ın birçok mahallesinde doğalgaz, yol, kaldırım ve altyapı sorunları hala çözülebilmiş değil. Kışa giriyoruz, doğalgazın olmadığı, yolları çamur içinde kalan, yürüyecek kaldırım bulamayan mahallelerimiz var. Bu, utanç duyulması gereken bir tablo.”
“Seçilenler sorumluluklarını yerine getirmeli”
Batman’daki yerel yönetim ve yetkililere seslenen Yılmaz, belediye başkanı, vali, milletvekilleri ve ilgili kurumları göreve çağıran Başkan Yılmaz, “Sizler bu görevleri halkın sorunlarını çözmek ve taleplerini karşılamak için üstlendiniz. Ancak ne yazık ki belirli kesimlere yapılan yatırımlar, diğer kesimlerin göz ardı edilmesine neden oluyor. Doğalgazı olmayan, yolları yürünemeyen mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın talepleri duyulmalı.”
“Yağmurda evleri su basıyor, altyapı hâlâ yok!”
Geçmişte yaşanan afetlerin izlerinin silinmediğini hatırlatan Başkan Yılmaz, altyapı eksikliklerinin özellikle yağışlı havalarda büyük sorunlara yol açtığını belirtti.
“Yağmur yağınca evini su basan bir ailenin isteğidir altyapı çalışması. Soğukta evini ısıtamayan bir ailenin sorunudur doğalgaz olmayışı. Çocuğunu okula güvenle göndermek isteyen bir ailenin talebidir düzgün bir yol” dedi.
Başkan Yılmaz, yetkilileri acilen harekete geçmeye çağırdı ve bu sorunların çözülmemesi durumunda halkın daha da büyük sıkıntılarla karşılaşacağını ifade etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 02BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 03DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 04VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 05ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 06Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 07Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 08ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 09EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 10Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 11“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 12116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 13BESOB BAŞKANI KAPLAN "VERGİ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 14VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 15TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok