
Ak Parti Kadın Kolları "Evet"i Anlattı
Ak Parti Kadın kolları Batman İl Başkanı Mevlude Bilici nin Daveti üzerine ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat, Batman’da 2 gün boyunca yoğun bir çalışma yürüttü. Özellikle kararsız kalan kadınlara yönelik çalışma yürüten Heyet, 16 Nisan’da referandumda oy kullanacak olan bayanlarla bir araya geldi.
SOKAKTA KAHVALTI YAPTI
AK Parti Kadın Kolları il Başkanı Mevlude Bilici ve Yönetim kurulu tarafından organize edilen programda Başkan Polat, ilk olarak Çay mahallesindeki kararsız kadınlarla sokakta yer sofrasında kahvaltı yaparak referandumu anlattı. Özellikle kararsız kalan kadınlara 18 maddelik referandumu anlatan Başkan Polat, görüştüklerini ikna etmeyi başardı. Referandumu kendilerine yanlış anlatıldığını belirten Çay Mahallesindeki kadınlar, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat’a teşekkür ederek, 16 Nisan’da kararlarının net ve ‘EVET’ olduğunu söylediler.
HEYET İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat gittiği Gercüş, Beşiri ve Hasankeyf ilçelerinde yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Yoğun katılımlı kadın meclislerinde referandumu anlatan Başkan Polat, 16 Nisan’da kadınlar için yeni bir dönüm noktası olacağını söyledi. İlçelerin yanı sıra Batman merkezde de 2 gün boyunca Sağlık, Petrolkent, Kısmet, Şafak, Çay ve birçok bölgede kararsız kadınlara yönelik aktif çalışma yürüten Başkan Polat, ilimizden umutlu ayrıldı. İlçelerde AK Parti teşkilatlarıyla özel toplantılar yapan Başkan Polat Valilik ve Batman’ın ileri gelen kanaat önderleriyle bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU: VALİMİZİN YANINDAYIZ
- 02RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI HİZMETE AÇILIYOR
- 03PADİR: HAKSIZ TUTARLAR GERİ ÇEKİLSİN
- 04YENİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEME
- 05YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARI KURULUYOR
- 06Kayıp yakınları Ali Gündüz'ün akıbetini sordu
- 07ARACA METAMFETAMİN BASKINI!
- 08TÜGVA BATMAN YAZ OKULLARI TAMAMLANDI
- 09“ALTYAPISI OLMAYAN BİR KENT, ÜST YAPISIYLA AYAKTA KALAMAZ”
- 10ÜRETİME ENTEGRE MODELİ ÖNERİSİ
- 11Petrolspor’da hedef şampiyonluk
- 12Batman’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
- 13VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 14BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 15SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
Henüz Yorum yok