
BAYINDIR MAHALLESİNE 700 METRE YENİ ATIK SU HATTI
Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi'nde 700 metrelik yeni atık su ana hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
BASKİ Müdürlüğü, yeni atık su hattı projesi ile birlikte mahallenin altyapı sorunlarının önemli ölçüde giderileceğini söyledi. Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ), Bayındır Mahallesi’nde sürdürülen altyapı iyileştirme çalışmaları kapsamında 700 metrelik yeni bir atık su hattı döşüyor. Yeni atık su hattı projesiyle mahallenin uzun süredir yaşadığı altyapı sorunlarının giderileceğini belirten BASKİ Müdürlüğü, çalışmayı 4800. sokakta başlattıklarını belirterek, “Bayındırlık mahallesinde çalışmalarını başlattığımız alt yapı projesi 700 metre uzunluğunda atık su ana hattını içeriyor. Bu yeni hat, bölgenin kanalizasyon sistemini güçlendirmeyi ve mevcut altyapı ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.
BASKİ olarak bu çalışmayı kısa sürede tamamlayacağız” dedi. BASKİ Müdürlüğü, bölgedeki mevcut altyapı sisteminin yetersiz olduğunu ve yeni hat sayesinde bu sorunların önemli ölçüde çözüleceğini kaydetti. Kent genelinde yaşanan alt yapı sorunlarını aşamalı olarak çözeceklerini belirten BASKİ Müdürlüğü, program dahilinde Bayındırlık Mahallesinde başlattıkları yeni atık su hattı çalışmasının tamamlanmasıyla mahallenin güvenli bir alt yapıya kavuşacağını belirtti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 021 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 03MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 04Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0519 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 06Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 07“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 08“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 10ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 11YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 12İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 13Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 14“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 15VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
Henüz Yorum yok