
ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile diğer paydaş kurumlarla yürütülen 'Ben de Varım Projesi' devam ediyor.

Merkez ve ilçelere bağlı köylerde yaşayan öğrencilerin kişisel gelişimlerine olumlu katkı sağlamak amacıyla başlatılan proje ile çocuklara kentin yaşam koşulları, sosyal ve kültürel zenginliklerini tanıtma imkanı sağlanıyor.
Ailelerinden alınan izinle, Batman Belediyesi tarafından köylerinden otobüsle alınan öğrenciler Batman’da gezdirilerek keyifli bir gün yaşadı.
Beşiri’nin; Yontukyazı, Eskihamur, Danalı, Karatepe, Örmegöze köyleri ile İslamköy, Nejen, Bigevra, Bayramlı, Kökebir, Kezik, Döşeme mezralarında, 5-8. sınıfta okuyan 270 öğrenci Batman’da konuk edildi.
1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol takımına destek vermek amacıyla 19 Mayıs Sentetik Semt Sahası’nda yapılan futbol maçını izleyen öğrenciler taraftar heyecanı yaşadı.
Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından köylerinden alınan öğrencilere Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde animasyon film izlettirildi. Hafta sonunu eğlenceli bir şekilde geçiren öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Okul idareci ve öğretmenlerinin de eşlik ettiği ‘Ben de Varım Projesi’ kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bulunan ‘Kitap Okuma Noktası’ ziyaret edilerek öğrencilere kitap sevgisi anlatıldı.
Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e teşekkürlerini iletti.


Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 02BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 03DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 04VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 05ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 06Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 07Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 08ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 09EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 10Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 11“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 12116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 13BESOB BAŞKANI KAPLAN "VERGİ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 14VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 15TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok