
Batman’da binlerce sporcu ağırladık
Batman’da binlerce sporcu ağırladık
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 sezonunda, Türkiye’nin farklı illerinden birçok kategoride binlerce sporcu ağırlayarak ilimizin tanıtımına büyük katkı sundu.
Futbol, basketbol, hentbol, badminton, atletizm, oryantring ve daha bir çok grup ve yarı final müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kentin tanıtımını sporla ciddi anlamda yaptıklarını söyledi.
“SPORLA TURİZM VE EKONOMİ CANLANIYOR”
Sportif faaliyetlerle turizm ve ekonominin canlandığını belirten İl Müdürü Eren; “Okul Sporları, Anadolu Yıldızlar Ligi, kulüpler ve özel turnuvaların ilimize alınması için Bakanlığımız ve Federasyonlarımız nezrinde ciddi girişimlerimiz olmuştur. Tecrübeli ekibimizle tüm organizasyonları rahatlıkla yaptık. İlimize gelen yüzlerce takımda yer alan binlerce sporcu, antrenör ve yöneticilerinin konaklaması, alışveriş yapmaları ve turizm bölgelerimizi gezmeleriyle tanıtıma ve ekonomimize büyük katkı sunuyor. Sporun yanında konaklamada otellerimiz, alışverişlerinde esnaflarımız ve boş zamanlarında turizm bölgelerimizi gezmeleri olumlu yönde yansımalarını aldık. Tüm kafilelerimizle yakından ilgilenip yardımcı olduk. İlimizden ayrılan iller ve takımların hepsi %100 memnuniyetle ayrılmıştır. Çünkü bu alanda büyük bir gayret sarf ettik. Batman’ımıza ne kadar hizmet etsek azdır.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 011 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 02MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 03Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0419 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 05Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 06“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 07“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 09ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 10YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 11İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 12Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 13“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 14VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 15OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
Henüz Yorum yok