BATUCAMPUS mobil uygulaması tanıtıldı
Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen BATUCAMPUS mobil uygulaması, Üniversite kampüsünde düzenlenen programla tanıtıldı.
Lansman töreninin açılış konuşmasında üniversitenin dijital dönüşüm sürecindeki kararlı adımlarına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. İdris Demir, uygulamanın tamamen yerli imkânlar ve üniversitenin kendi yazılım ekibi tarafından hayata geçirildiğini vurguladı.
Rektör Demir, mobil uygulamanın dijital dünyanın sunduğu fırsatları imkân sağladığını, akademik ve idari personel ile öğrencilerin günlük işlemlerini hızlı, pratik ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıdığını ve Batman Üniversitesinin kendi uygulamasını geliştiren ilk üniversiteler arasında yer aldığını vurguladı. Batman Üniversitesinin sadece teknolojik altyapısını güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda akademik, kültürel ve sosyal alanlarda da önemli projelere imza attığını belirten Demir, bu projelerin öğrencilerin daha donanımlı, rekabetçi ve yenilikçi bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırladığını ifade etti.
Uygulamanın tanıtımını yapan Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hafzullah İş ise BATUCAMPUS uygulamasının, kullanıcılarına güncel haber ve duyuru, akademik takvim, kütüphane erişimi, üniversite rehberi, elektronik belge yönetim sistemi, öğrenci bilgi sistemi ve e-posta şifre işlemleri gibi pek çok hizmeti tek bir platform üzerinden sunduğunu ifade etti. Dr. Öğr. Üyesi İş, uygulamanın anlık bildirim özelliği ve yüklü olduğu tüm telefonlara direkt olarak gönderilen güncel duyurular sayesinde SMS paketlerinden sağlanan maliyetlerin minimize edilmesine olanak tanıdığını kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 02BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 03BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 04DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 05''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 06HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 07HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 08KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 09ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 10BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 11YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI
- 13MODERN DİŞ KLİNİĞİ HBO DENT HİZMETE AÇILDI
- 14SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 1519 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI




Henüz Yorum yok