
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Valilik bahçesinde Atatürk anıtına İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinliklerle devam etti.
Düzenlenen etkinliklere katılan Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, üstü açık otobüsle minik öğrencilerle şehir turu atarak, çocukların bayram sevincine ortak oldu. Ardında Atatürk Parkında düzenlenen kutlama programına katılan Vali Canalp, minik öğrenciler tarafından sergilenen etkinlikleri izleyerek, çocukların ve ailelerin coşkularını paylaştı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına; Vali Canalp'in yanı sıra; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz, Mustafa Caner Culukar ve Şükrü Alperen Göktaş, Kozluk Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, siyasi partilerin il başkanları, kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in, günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve sergilenen gösterilerin ardından program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok