
Batman'da kumar, uyuşturucu ve günübirlik ev operasyonu
Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kumar oynatıldığı tespit edilen bir iş yeri kapatılırken, 15 kişiye para cezası kesildiği bildirildi.
Açıklamada, "Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce umuma açık iş yerlerinde yapılan denetimlerde kumar oynandığı ve daha önce mühürlendiği tespit edilen bir iş yerine yapılan operasyon neticesinde; bir adet tombala makinası, bir adet televizyon, bir adet kamera ve kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemeler muhafaza altına alınmıştır." denildi.
Kumar oynayan 15 kişiye toplam 3 bin 405 TL idari para cezası uygulandığının belirtildiği açıklamada, iş yeri sahibi hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı kaydedildi.
Günübirlik eve operasyon
Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan başka bir açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce farklı bir ilden ilimize gelen ve fuhuş yaparak kazanç sağlayan kişi ve kişilerin bulunduğunun tespit edilmesi üzerine günübirlik bir eve düzenlenen operasyonda bir kadın şahıs yakalanarak hakkında adli ve idari işlem tesis edilmiştir. Ayrıca, bahse konu günübirlik evi kiraya veren şahıs hakkında da adli işlem tesis edilmiştir." ifadelerine yer verildi.
Uyuşturucu bulunduran 2 şüpheli yakalandı
Yanında uyuşturucu bulunan 2 şüphelinin gözaltına alındığının bildirildiği bir başka açıklamada ise şöyle denildi: "İlimiz giriş ve çıkışlarında yapılan güvenlik kontrollerinde durdurulan 72 xx xxx plaka sayılı araç sürücüsü C. K. (25) ile yolcu koltuğunda bulunan U. Y. (26) isimli şahısların şüpheli hal ve hareketler sergilemesi üzerine bahse konu aracın Sarıkız uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramasında araca zulalanmış vaziyette toplam ağırlığı 2 kilo 500 gram gelen uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir."
Şüphelilerin, Batman İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok