
BESO, “ESNAFIMIZ VALİ İLE BULUŞACAK”
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Esnaflar, Batman Valisi Ekrem Canalp ve tüm kurum müdürleriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini iletecekler.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’nin girişimleriyle Batman'da bulunan esnaflar, Vali ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek sorunlarını iletmek, istek ve taleplerini söylemeleri ve çok daha güzel bir Batman oluşturmak için buluşturacak. Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi, 24 Eylül Salı günü Necat Nasıroğlu Külliyesi Konferans Salonunda saat 19:00’da başlayacak programa tüm esnafları davet etti. Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak birebir iletişime çok önem veriyoruz. Valimiz ve kurum müdürleriyle esnaflarımızı bir araya getireceğiz. Bu çalışmayı çok önemli ve kıymetli buluyoruz. Esnaflar ile kurumlar arasındaki bürokratik engelleri kaldırmak ve daha hızlı çözümler üretmek istiyoruz.
Esnaf dernekleri ve kooperatifler ile birebir görüşüyoruz. Esnafın sorunlarını vali ve kurum müdürlerine iletiyoruz. Yapacağımız program ile esnaf dernekleri ve esnaf temsilcilerinin gelip birebir sorun ve sıkıntılarını anlatmalarını istiyoruz. Programımız esnaf buluşması da olsa hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı ve tüm öğrencilerimizi de bekliyoruz. Sonuçta herkes esnaf ve sanatkar olma adaydır. Program ahilik haftasına denk getirilmesi de bambaşka bir güzellik katacak, ahilik ve esnaflık birbirinden ayrılmaz iki kıymettir. Yapacağımız programın çok faydalı olacağına inanıyorum.
Türkiye’de bir ilk olacak programımıza tüm esnaflarımızın katılım göstermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ZABITA HAFTASI KUTLANDI
- 02HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
- 03BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 05OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 06YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 07VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 08“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 09BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 10DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 11VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 12ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 13Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 14Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 15ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
Henüz Yorum yok