
‘Semt poliklinikleri Batman’ı rahatlatacak’
Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterli Op.Dr Sedat Özkul, Semt polikliniklerinin hem vatandaşları rahatlatacağını hem de Bölge Devlet Hastanesinin yükünü hafifleteceğini açıkladı.
Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Ferhat Malgir’e sağlık projeleri ile ilgili açıklama yapan Özkul, Kamu hastaneler birliğinin kapanmasının ardından kesinleşecek görevlendirmelerin ardından projelerin hayata geçirileceğini açıkladı. En Önemli projesinin Semt Polikliniklerini hayata geçirmek olduğunu belirten Özkul “Bu projeyle hem vatandaşız daha hızlı bir şekilde sağlık hizmetinden faydalanacak, hem de Bölge Devlet Hastanesinin yükü hafifletilecek.Bölge Hastanesinin Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürülmesi için girişimlerinin sürdüğünü ifade eden Özkul, Güney Raman çevre yolu üzerinde 80 dönümlük alana yapılacak yeni hastane yatırımını yakından takip ettiklerini söyledi.
‘YENİ HASTANENİN YATAK SAYISI ARTTIRILACAK’
Yeni hastane yatırımının 800 yataklı olması için çaba sarfedeceklerini kaydeden Genel Sekreter Özkul: “Sağlık yatırımları İl Sağlık Müdürlüğümüzün sorumluluğunda. İşin işletme kısmı ise bizde. Yeni hastane 200 yataklı olarak düşünülmüş. Ancak hastane henüz proje aşamasında. Milletvekilimiz ve Valimizin destekleriyle hastanenin yatak kapasitesinin 800’e çıkarılması için yoğun çaba sarf edeceğiz. Yeni yatırım 800 yataklı olursa Batman, sağlık alanında rahatlar. Hastanenin yatak kapasitesini nitelikli olarak artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 011 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 02MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 03Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0419 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 05Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 06“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 07“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 09ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 10YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 11İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 12Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 13“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 14VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 15OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
Henüz Yorum yok