
BELEDİYE 50 BİN TON ASFALT SERDİ
8 Ayda 50 bin ton asfalt serildi
Batman Belediyesi, AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) çalışmaları tamamlanan mahallelerde üstyapı çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.
Farklı mahallelerde çalışmalarını sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yıl sonuna kadar hedeflediği 120 bin ton asfalt serimi ve 450 bin metrekare kilitli parke taşı serimini gerçekleştirmek için büyük çaba sarf ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eraslan, 19 Mayıs Mahallesi’ne 15 bin metrekare kaldırım çalışmasına başladığını söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Eraslan’a Belediye Fen İşleri Müdürü Fırat Gümüş ve teknik personel de eşlik etti.

Fen İşleri Müdürü Fırat Gümüş, Batman genelinde yapılan çalışmalarda 19 Mayıs-Çay-Çamlıca Mahallesi özelinde 85 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması gerçekleştirileceğini, dayanıklılığını yitiren ve AYKOME çalışmaları sırasında deforme olan kaldırımlarında en hızlı şekilde yenileneceğini söyledi. 2023 yılı asfalt sezonunun ortalarında olunmasına rağmen bugüne kadar 50 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildiğini kaydeden Müdür Gümüş: “8,5 kilometre uzunluğunda yeni yol açtık. Hedefimiz sene sonuna 80 kilometre uzunluğunda yeni yol açmak, toplamda 120 bin ton asfalt ve 450 bin metrekare kilitli parke taşı ile sezonu kapatmaktır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 02BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 03BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 04GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 05SERA OSB’YE İLK TALEP 300 DÖNÜMLÜK YATIRIMLA GELDİ
- 06BATMANLI PROFESÖR PİRİNÇÇİ’YE ZİYARET
- 07MUHTAR AK'TAN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 08“SU KESİNTİLERİ YAŞAM HAKKINI İHLAL EDİYOR”
- 09Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 10VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 11Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 12YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
- 13Memur-Sen’den Batman’da “Adil Teklif” Çağrısı
- 14EKMEN, “KOMİSYON ODAĞINI KAYBETMEDEN HER KESİMİ KUCAKLAMALI”
- 15AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
Henüz Yorum yok